free download 78 travel guides written by experts

“X Factor” a fost lider de audienta pe publicul comercial si cel urban

În seara în care Horia Brenciu și-a atras porecla de Brenciulino

Miercuri seară, emisiunea “X Factor” a fost preferata publicului, fiind lider de audiență atât pe publicul comercial, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

 Astfel, în intervalul în care a fost difuzată emisiunea (20.29-23.40), “X Factor” a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 cu o medie de 6,5 puncte de rating și 16,9% cotă de piață, în timp ce ProTV s-a clasat pe locul al doilea.

Clasamentul se menține și la nivelul întregului public din mediul urban, când Antena 1 înregistrează o medie de audiență de 6,2 puncte de rating și 13,9% cotă de piață, în timp ce ProTv obține 5,7 puncte de rating și 12,7% cotă de piață.

Seară efervescentă, dar și cu emoții și păreri de rău miercuri la X Factor. Trupele coordonate de Horia Brenciu au pășit pe sena emisiunii de la Antena 1 și au adus cu ele momente variate, spectacol neașteptat, dar și dezamăgiri. Italiencele de la Tea Rock s-au remarcat și de data aceasta și au arătat că nu sunt cu nimic mai prejos decât în audiții. Cele două focoase care au primit pașaportul pentru Dueluri i-au găsit și o poreclă mentorului lor, astfel că Horia a fost amuzat să afle că fetele îi spun Brenciulino. Talentate și energice, fetele au povestit că au avut parte de peripeții de cum au ajuns în România: și-au petrecut prima noapte în țară la poliție! Iar asta pentru că atunci când s-au întors în România pentru filmările de Bootcamp, chiar în aeroport Diandra și-a pierdut telefonul, astfel că cele două au fost nevoite să ajungă la secția de poliție. Bucuria lor, dar și a simpaticilor Răzvan și Dani, atunci când au auzit că fetele merg mai departe, a fost fără margini: Horia le-a lăudat și a spus că merge cu ele la Dueluri. Simpaticele italience au mărturisit că au venit în România să cucerească publicul cu vocile lor și să arate cât de talentate sunt.

La fel de apreciați au fost miercuri și băieții de la Brain Band, care au pus în scenă un moment inedit de muzică clasică și beat box. Cu un look neconvențional, pe măsura momentului pregătit, cu peruci retro și adidași, băieții au fost apluadați la scenă deschisă de toți și au reușit să îi ridice de pe scaune pe jurați. Iar grupul Bravissimo și-a adjudecat și el un loc la Dueluri, mai ales că momentul lor l-a convins din prima pe Horia Brenciu, deși ei au fost ultimii care au intrat pe scenă.

Alți doi italieni și-au primit locul la Dueluri în echipa lui Horia Brenciu: e vorba de Thomas și Amato, simpaticii cântăreți care au convins atât cu tașentul lor, cât și cu sinceritatea și modestia de care au dat dovadă. După ce au învățat câteva cuvinte esențiale în limba română, precum „ciorbă” sau „mici”, Thomas și Amato au de demonstrat, la Dueluri, dacă merită un loc în gale.

Fâșnețele gemene de la Twins au fost de-a dreptul copleșite de emoții în culise, înainte să urce pe scenă, dar, din momentul în care au început să cânte, au fost de neoprit. Numărul lor de swing a fost pe placul lui Horia, care a decis să merge mai departe cu ele. Ruxandra și Beatrice sunt gemene, au 43 de ani, dar arată ca la 20, cântă de când se știu și sunt nepoatele părintelui Galeriu. Au concerte în toată lumea și au început să cânte de mici, mai ales că mama lor cânta, la rândul ei, iar ele au crescut practic în culisele teatrelor. Au mers la Școala Populară de Artă, la clasa Mihaela Runceanu, apoi, treptat, au început să fie invitate la emisiuni TV. Își amintesc că pe vremea aceea li se spunea Chip și Dale, după celebrele personaje de desene animate, tocmai pentru că erau foarte vorbărețe și mereu cu zâmbetul pe buze. Trupa lor a susținut numeroase concerte de-a lungul celor 20 de ani de existență, din Japonia și China, până în Dubai și Europa. O supriză neașteptată au fost și cei trei membri ai trupei B 52, care s-au ridicat la nivelul pretențiilor unui astfel de show și au reuțit să îl convingă pe mentor să renunțe la alte trupe în favoarea lor.

Vineri la X Factor se aleg concurenții pentru Galele live

Vinerea aceasta, 11 decembrie, de la 20.30, la X factor are loc ultima etapă a Bootcampului, Duelurile. Fiecare mentor intră în cursă cu cei șase aleși: în cadrul fiecărei categorii, concurenții se vor duela între ei, la alegerea juratului care îi coordonează. Iar la finalul serii, decizia finală a fiecărui jurat în parte va aduce pe scenă numele a celor nouă concurenți (trei per categorie) care întră în Galele live.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban
Perioada 9 noiembrie 2015


Bucuresti, 10.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *