free download 78 travel guides written by experts

www.hboclub.ro by HBO Romania

HBO Romania lanseaza situl www.hboclub.ro, un serviciu dedicat cinefililor, internautilor a caror principala pasiune este filmul si tuturor celor care apreciaza calitatea.

Continutul sitului este alcatuit din toate filmele ce se difuzeaza in prezent la HBO, HBO COMEDY si Cinemax, articolele si editorialele din revista HBO, poze senzationale, cronici de film si DVD si spoturi de promovare realizate de profesionistii HBO. Vor exista concursuri cu premii atractive, rubrica Eveniment ii va tine la curent pe utilizatorii si membri www.hboclub.ro cu toate promotiile si evenimentele speciale organizate de HBO Romania si le va demonstra ca pot fi mai mult decat spectatori.

Realizarea si implementarea acestei idei ar fi fost imposibile fara contributia remarcabila a prietenilor nostri de la Openmind: Stefan Iarca – Managing Partner & Art Director, Mihail Juganaru – Senior Programmer, Bogdan Pascanu – Programmer si Razvan Hupoiu – Senior Flash Developer.

Situl a fost creat dupa o idee si denumire originale apartinand lui Radu F. Butufei, cu sprijinul intregului departament de Marketing si PR al HBO Romania.

In alta ordine de idei, grabiti-va, primul concurs este deja pe site, el se adreseaza membrilor www.hboclub.ro. Iar voi puteti fi primii castigatori!

E mai mult decat televiziune. E www.hboclub.ro.

Bucuresti, 17.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *