metalshow

Dezvoltare personala cu invitati de marca

Asociatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP) a organizat, in perioada    3-17 martie, proiectul Personal Development School, dedicat studentilor din anii I si II dornici sa se dezvolte pe plan personal si profesional.

Timp de doua saptamani,  33 de studenti selectati din cei 300 de aplicanti au participat la traininguri care sa ii ajute in viata personala si in viitoarea cariera. Subiectele de discutie au fost  Body language, Public speaking, Antreprenoriat, Personal leadership sau Depasirea barierelor personale, iar vorbitorii au fost traineri specialisti, cum ar fi Ionut Ciurea, Robert Blaga, Andrei Rosca, Cristia Maksutovici si multi altii. Printre invitatii speciali ai proiectului s-au numarat nume sonore, cum ar fi Ambasadorul Marii Britanii, Robin Barnett, Aurora Liiceanu si profesorul Gregory Dikaios, reprezentant al Universitatii Sheffield. Discutiile s-au purtat intr-un cadru informal, iar invitatii au fost extrem de deschisi.
 
Participantii au avut ocazia sa afle opinia Domnului Ambasador referitor la situatia din Kosovo, relatiile dintre Romania si Marea Britanie si au discutat in ce masura diplomatia poate deveni un atuu in relatiile interpersonale. Domnul profesor Gregory Dikaios a abordat subiectul motivatiei si automotivatiei, iar doamna Aurora Liiceanu a vorbit despre motivele pentru care relatiile dintre oameni se degradeaza si in ce masura o relatie de cuplu devine maladiva. De asemenea, a scanat profilul adolescentului de astazi, incercand sa identifice surse ale nemultumirilor adolescentine.

Finalitatea proiectului a constat intr-o competitie de dezbateri,  iar castigatorii au primit premii in carti si cursuri online. Printre temele abordate, amintim Angajarea in sistemul public versus angajarea in sistemul privat, Bursier versus angajat, Carte in format fizic versus carte virtuala. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul oficial, www.vipromania.ro/pds2008

Personal Development School este un proiect sprijinit de Codecs, British Council, AcademiadeAfaceri.ro, ARRP, publica.ro si Hipo.

Bucuresti, 17.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *