free download 78 travel guides written by experts

“www.armat.ro – Site de acoperisuri, pereti, sisteme drenaj otel inaugurat azi de Webvertise Webdesi

Compania Webvertise Web design anunta astazi lansarea de succes a www.armat.ro. Pe site se pot gasi informatii despre acoperisuri, pereti si sisteme drenaj otel, iar site-ul poate fi vizitat chiar acum.

Ce face Webvertise Web design sa considere ca site-ul www.armat.ro este deosebit? Elementul diferentiator fata de serviciile oferite pe alte site-uri de gen este designul aerisit. Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a ales un astfel de design, pentru a facilita vizitatorilor accesul rapid la informatie.

Din ce grup face parte clientul Webvertise Web design? ArcelorMittal Construction Romania este reprezentanta in Romania a diviziei de materiale de constructii a Arcelor Mittal. ArcelorMittal este lider mondial in industria otelului si a fost fondat in 2006 prin fuziunea celor mai mari 2 grupuri metalurgice: Mittal Steel si Arcelor.

Cum arata un internaut dupa ce a vizitat site-ul www.armat.ro? Foarte probabil este un pic mai fericit, pentru ca scopul pentru care a intrat pe site a fost atins. Astfel, pe site pot fi gasite produse din cele mai diverse: Sisteme drenaj, Pereti, Acoperisuri, Accesorii, Tabla Cutata. Mai mult decat atat, vizitatorii pot ramane la curent cu cele mai noi informatii despre Armat prin abonarea la newsletter.

Olivian BREDA lucreaza ca si specialist in optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) in Webvertise Web design. Conform lui Olivian BREDA, site-ul poate atrage usor linkuri externe. "Un site ca si www.armat.ro are, prin forta grupului de care apartine, un excelent potential pentru linkuri valoroase. Despre Armat s-au scris si se vor scrie lucruri in presa romaneasca, iar linkurile de pe un site de stiri romanesc valoreaza foarte mult. In acest sens, obtinerea de rezultate pentru site-ul Armat este mult usurata" a mai afirmat Olivian BREDA.

Nu se poate uita insa ca site-ul este facut de o companie care pune mult pret pe optimizarea pentru motoarele de cautare pentru clientii sai. Site-ul are o structura care faciliteaza navigarea site-ului de catre botii motoarelor de cautare, continutul site-ului (in special textul, dar si imaginile) este optimizat pentru Google, iar fiecare pagina are un link construit optim. S-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, si un titlu unic pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 28.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *