free download 78 travel guides written by experts

www.20years.ro o resursa a viitorilor profesionisti din industria de publicitate

Janinne Ștefan, Cătălin Botezatu, Gabriela Cristea, Dana Săvuică, Daniela Nane și Bianca Brad sunt printre primii endorseri care au vorbit în spoturi publicitare consumatorilor din România.

Îi puteti vedea pe www.20years.ro, jucând în spoturile realizate de Graffiti BBDO și reunite într-o galerie creativă care vorbește, în imagini, despre istoria primilor 20 de ani de publicitate.

Colecția de spoturi poartă amprenta tuturor echipelor de creație ale agenției și cuprinde work-uri realizate începând cu anul 1991, multe dintre ele intrate deja în folclorul urban și premiate la festivalurile de publicitate ale momentului.

Printre creațiile primilor ani se regăsesc, de asemenea, spoturi semnate de regizori importanți ai noului cinematograf românesc, precum Radu Munteanu, Cristian Mungiu, Tudor Giurgiu, Alexandru Maftei, Răzvan Mărculescu, Radu Jude, Valentin Hotea, regretatul Ovidiu Bose Paștină și alte nume de succes.

Organizată pe etape ale „vârstelor publicității”, galeria de spoturi de pe www.20years.ro reprezintă o istorie a evoluției industriei de creativitate din România și o sursă de studii de caz pentru viitorii profesioniști.

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *