metalshow

Workshop de publicitate neconventionala la Zilele Biz

Vineri, 27 octombrie este Ziua de Marketing si Advertising la Zilele Biz – World Trade Center Bucuresti. In cadrul acestei zile, va invitam la workshopul cu tema Publicitate traditionala vs Publicitate neconventionala, sala Seoul, ora 16:00, organizat de Elevate.

Workshopul va fi moderat de Raluca Teodorescu, editor sef  Media&Advertising, iar speakerii invitati sunt:
–    Serban Alexandrescu, director de creatie Headvertising,
–    Bogdan Manea, director general Brightness si
–    Tudor Maxim, director general Elevate.

Misiunea workshopului este sa analizeze posibilitatile de comunicare neconventionala din Romania, precum si cele mai noi campanii publicitare neconventionale din alte tari. Vor fi subliniate punctele tari si punctele slabe ale mediilor mai putin conventionale de la noi din tara: publicitatea in lifturi, in toalete, in taxiuri, publicitatea pe stadioane. Mai mult decat atat, vom aborda si teme precum sandvertising, headvertising, tattoodvertising, full body advertising, foodvertising, 3dvertising – vehicule media intalnite in advertisingul international.

Workshopul va evidentia importanta canalelor media, traditionale vs neconventionale, posibilitatile de a transmite mesajele publicitare printr-un vehicul inovativ, care sa atraga si sa retina atentia publicului.

Bucuresti, 26.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *