free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air mareste flota din Cluj-Napoca si lanseaza noi rute

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, anunţă noi zboruri din Cluj-Napoca şi din celelalte două baze locale – Bucureşti si Timişoara. Începând cu vara anului viitor, o aeronavă complet nouă, Airbus A320 va fi, de asemenea, alocată bazei locale, crescând astfel flota din Cluj-Napoca la 3 unităţi iar flota totală pentru România la 7 aeronave A320.

Noua aerovană va opera începând cu 12 iunie şi va permite introducerea de noi rute din Cluj spre Pisa şi Cuneo. În acelaşi timp, Wizz Air va lansa zboruri şi pe ruta Bucureşti – Pisa, iar din data de 29 martie, compania va lansa din Timişoara curse către Forli Bologna. Wizz Air va continua să se dezvolte în România, urmând ca în viitor să fie anunţate noi planuri pentru extinderea reţelei de zbor.

Rută

Prima zi de operare

Frecvenţă

Tarif/zbor (toate taxele incluse)

Cluj-Napoca – Pisa

12 iunie 2010

3

70 RON

Cluj-Napoca – Cuneo

12 iunie 2010

3

70 RON

Bucuresti – Pisa

12 iunie 2010

3

90 RON

Timisoara – Forli Bologna

29 martie 2010

2

70 RON

“Suntem foarte mândri că am reuşit într-un timp atât de scurt să devenim linia aeriană preferată a pasagerilor români, dar şi a celor care călătoresc spre România. Fiind cea mai mare linie aerienă din România, nu este vorba doar de prestigiu dar şi de nivelul nostru de angajament să creştem şi să ne dezvoltăm pentru beneficiul ţării şi al pasagerilor noştri. Suntem încrezători că cea de-a treia aeronavă alocată bazei din Cluj-Napoca ne va întări în continuare poziţia pe piaţă” a declarat György Abrán, Director Comercial Wizz Air.

Noile extinderi vor consolida poziţia de lider a Wizz Air în România. În perioada ianuarie – octombrie, Wizz Air a transportat din şi spre România aproximativ 1,4 milioane de pasageri, cu 85% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Biletele pentru noile zboruri sunt disponibile deja pe wizzair.com sau prin call center-ul local.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *