metalshow

Noua editii speciale de Jurnal Cultural, pe toata durata Targului de Carte Gaudeamus

De mâine, TVR Cultural vă invită din nou în oraşul cărţilor de la Romexpo, la Târgul de Carte de Învăţătură, Gaudeamus 2009. Pentru telespectatorii care nu pot ajunge la târg, Jurnalul Cultural de la TVR Cultural face o serie de transmisiuni, în direct, de la faţa locului, dezbateri pe teme incitante, relatări de la numeroasele evenimente propuse de organizatori, intervenţii de la standurile editurilor care expun.

În platoul special amenajat vor veni, în calitate de invitati, câteva dintre cele mai reprezentative personalităţi din cultura română, iar temele de discuţie vor sta, generic, sub semnul împlinirii celor două decenii de la Revoluţie, dar şi sub cel al „Restaurării”, campania derulata de Televiziunea Română.

Despre toate acestea veţi afla urmărind ediţiile speciale ale Jurnalului Cultural, care se transmit de miercuri până duminică, de la ora 12.00 la 13.00 şi de la ora 15.00 la 16.00.

Gazdele ediţiilor speciale ale Jurnalului Cultural sunt prezentatorii Camelia Văcaru, Andreea Tincea, Adriana Ene şi Marius Constantinescu, iar din echipa realizatoare fac parte: editorul coordonator Alexandra Tiniche,  editorul organizator Sânziana Miloşoiu şi producătorul Diana Dumitru.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *