free download 78 travel guides written by experts

What’s Up a dat in mintea copiilor

Artistul a fost prezent la evenimentul de lansare al filmului Transformers: Exterminarea, miercuri seara la Cinema City. Acesta a venit însoțit de Simina, iubita lui, dar și de o mascotă de pluș, un cățel galben cu care s-a pozat de mama focului printre roboți și dinozauri.

“Sunt fan al seriei Transformers și am și auzit niște lucruri interesante despre cum s-a filmat Exterminarea. Asa că am zis ca, dacă tot avem puțin timp la dispoziție, să venim să ne distrăm cu roboții. Cât despre Goofy, dacă tot ne gândim de atâta timp să facem un copil, am zis să ne obișnuim de pe acum cu jucăriile după noi, mai ales ca e unul din personajele mele preferate din copilarie. Se găsește loc și pentru un cățel de pluș la film, nu? Oricum, nu știu dacă am dat în mintea copiilor sau sunt atât de norocos încât înca mă simt unul. Oricum, am venit cu o jucărie și am plecat cu 4, un cățel și 3 roboți. Ce să vreau mai mult?“

Transformers: Exterminarea este o inovație pentru producțiile cinematografice, fiind filmat cu noua Cameră Digitală 3D de înaltă rezoluție IMAX®, care aduce spectatorul direct în mijlocul acţiunii, rezultând cel mai spectaculos efect de pănă acum al Autobots. Transformers: Exterminarea intră în programul Cinema City Romania de azi, 27 iunie, în format 3D și IMAX 3D.

Bucuresti, 27.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *