Shadow

Wellborn lansează un concept unic: CoffeeTalk – discuții informale și Open Day

Wellborn, Centrul cu cele mai multe proceduri lunare dedicate tratamentului infertilității, prin departamentul ultraspecializat de Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro, continuă demersurile sale de a sprijini prin acțiuni concrete tot ceea ce înseamnă sănătatea femeii și a cuplului. De această dată, prin organizarea unui eveniment inedit, de tip CoffeeTalk, în cadrul căruia cei care au întâmpinat evetuale probleme de infertilitate, viitoarele mămici sau pur și simplu femei care vor să afle mai multe despre sănătatea lor, se pot înscrie și pot participa gratuit.

Wellborn coffee talk

Prima ediție: 23 februarie 2017, ora 16:00, la Spital Wellborn (strada Brodina, nr. 3, zona Băneasa, București). Medic coordonator: Carmen Ianiotescu, Medic specialist obstetrica-ginecologie, competențe Tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată /FIV
Cafeaua, ceaiaurile și prăjiturile ne vor îmbia pe toți să vobim deschis despre experiențe, cazuri trăite și soluții efective, așadar încurajăm din suflet să veniți alături de prietene sau surori.

Mai mult decât atât, recompensăm suplimentar noii prieteni Wellborn care vor fi prezenți, prin premii surpriză (consultații de cuplu pentru servicii medicale de infertilitate cu medici renumiți, reduceri la analize și investigații imagistice specializate).
Ce trebuie să faci?
Completează formularul de aici pentru a te înregistra la eveniment!

Până să ne cunoaștem, vă mai spunem câteva cuvinte despre noi:
Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale și singurul One Stop Clinic de profil din țară. Este centrul FIV cu cele mai multe proceduri lunare de acest tip la nivel național și se bucură de o rată de succes superioară, chiar și pentru femeile de peste 35 de ani.Condițiile medicale de tratament sunt similare cu cele din străinătate. Prețurile sunt similare cu cele din străinătate la metodele de reproducere asistată, dar considerabil mai mici la intervențiile chirurgicale care necesită spitalizare. Pacienții beneficiază de un sistem complet de servicii personalizate.
Spitalul Wellborn este unul complet, cu servicii integrate și complexe care acoperă toate aspectele legate de sănătatea femeii și reproducere. Personalul este permanent, laboratorul este disponibil in orice zi a săptămânii, chiar și în weekend. Există posibilitatea de testare genetică a embrioniolor prin screening sau diagnostic genetic preimplantator (PGS sau PGD), care reprezintă o posibilitate tehnică și terapeutică foarte avansată fiind un real ajutor pentru cuplurile cu eșecuri de reproducere anterioare  sau  pentru femei cu vârsta peste 40 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *