free download 78 travel guides written by experts

Weekend cu personaje Cartoon Network si multa magie la City Mall

Copilul tau este fan Scooby Doo si Dexter?

Atunci nu uita sa treci in agenda: sambata, 21 ianuarie, intre orele 18:00 si 20:00 cei mici sunt asteptati la City Mall la o noua sesiune Junior Weekend dedicata distractiei. Magicienii de la Bagheta Magica, mascotele Scooby Doo si Dexter, clovnul Marcelino si trupele de copii Sobis si Dominoo au pregatit un program special pentru acest sfarsit de saptamana.

Astfel, la cererea prichindeilor, City Mall i-a invitat din nou pe Scooby Doo si maestrul Dexter pentru o noua intalnire cu fanii lor. Indragitele mascote Cartoon Network vor fi prezente la City Mall pentru o sesiune de autografe si fotografii.

Dupa ce l-au iscodit pe Dexter si au dat mana cu Scooby Doo, cei mici sunt asteptati
la o sesiune de magie. Maestrii in iluzionism de la Bagheta Magica au pregatit trucuri minunate pentru publicul din mall. Magicienii vor scoate din jobenul fermecat iepurasi, porumbei, chinchille si cine stie ce alte suprize …

In aceasta atmosfera, lumea fanteziei va fi completata de momente de dans si cantec sustinute de grupurile de copii Sobis si Dominoo. Nelipsitul clovn Marcelino si ajutoarele sale vor spune PREZENT pentru a completa distractia la City Mall.

Evenimentele se desfasoara in zona de Food Court a City Mall, la etajul 2.

Va asteptam cu mic si mare la City Mall, unde distractia e la ea acasa!

Bucuresti, 18.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *