free download 78 travel guides written by experts

Discoballs @ Club Fabrica. in ZONA LIBERA

Dupa figura excelenta pe care au facut-o acum mai putin de doua saptamani in The Silver Church, Discoballs revin in atentia publicului din Bucuresti, cu un live-act electrizant, in Clubul Fabrica.

Motivul? Invitatia lui DJ Vasile de a participa la Zona Libera – singura emisiune de muzica electronica din Romania.

Evenimentul va avea loc joi, 19 februarie 2009, ora 22:00. Alaturi de Discoballs vor urca pe scena si L’Orchestre de Roche, iar after-party-ul va fi asigurat de catre DJ Vasile si VJ Aron. Mixeaza pana spre dimineatza Rovar17, PLE, Fullogic, Tigries si Kometa (Ungaria).

Discoballs inseamna Alexei – synth/sampler, Mizdan – bass guitar/synth, Christian – tobe/percutie. Ei abordeaza live laboratorul de "experimente" Discoballs, unul din putinele proiecte electro din Romania care folosesc in spectacol instrumente (tobe, bass, clape, etc). Discoballs nu se pot incadra intr-un singur gen muzical. Ai putea incadra sunetele si ritmurile lor in curente diverse, de la Electronica la Drum & Bass sau Big Beat. Daca ar fi sa cautam prin subdiviziunile subdiviziunilor muzicale, i-am putea clasifica, sa zicem, intr-un stil muzical aparte, numit… liquid-funk.

Web: //www.myspace.com/thediscoballsproject
//www.last.fm/music/Discoballs+Project

Zona Libera este singura emisiune de muzica electronica din Romania. Din 1997, Zona Libera scoate in public artisti, producatori, trupe care isi pot sustine repertoriul, live, in fiecare joi, la Club Fabrica. De fiecare data sunt prezenti la eveniment si cei mai avangardisti VJ, care completeaza fin imaginea tehnologizarii. Gazdele emisiunii, DJ Vasile si Matze, interactioneaza de fiecare data cu invitatii, intr-un show pe care il puteti urmari LIVE la Club Fabrica, sau, il puteti asculta in fiecare marti seara, la Radio Guerrilla.

Web: //www.myspace.com/matzedjvasile

Bucuresti, 18.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *