Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Webvertise Web design lanseaza azi site-ul www.livrare-mancare-domiciliu.ro

Astazi s-a lansat prin Webvertise Web design un site complet nou: www.livrare-mancare-domiciliu.ro. Care este publicul tinta al site-ului? Site-ul se adreseaza clientilor firmelor de catering, clienti interesati de profesionalism, punctualitate, calitatea produselor si o relatie bazata pe respect si amicitie.

Pe site oricine poate comanda cu usurinta produse din cele mai diverse: Meniuri Office, Ciorbe / Supe, Preparate din pui, Preparate din vita, Preparate din porc, Preparate din peste, Mancare gatita, Minuturi, Garnituri, Salate, Topping, Deserturi, Bauturi racoritoare.

Cel mai important avantaj din perspectiva unui vizitator al site-ului www.livrare-mancare-domiciliu.ro, comparativ cu situatia in care site-ul nu ar fi existat, este: facilitatea de a afla informatia utila in timp minim. Pe site vizitatorii au imagini cu toate produsele de pe site. Exista preturi exprimate in RON, informatii despre livrare si date de contact vizibile permanent, indiferent de pagina site-ului aleasa.

Pentru Iulian DRAGOMIR, director vanzari pentru Webvertise Web design, site-ul aduce un plus de valoare si companiei de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise. "Ne mandrim ca avem ca si client Edigram Catering. Site-ul www.livrare-mancare-domiciliu.ro a fost trecut in lista noastra de proiecte speciale, si oricine poate intra pe site ca sa se convinga de un site bine realizat" a mai declarat Iulian DRAGOMIR.

Bucuresti, 30.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *