Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Kolben Dance Company din Ierusalim, Israel

prezinta la Teatrul Odeon luni, 4 mai, ora 19.00 spectacolul de dans

INTERFATA

Coregrafia: Amir Kolben

Media digitala: Masha Waisel

Costumele: Lihi Zohar si Hagit Abir

Lumini: Shay Yehudai

Dansatori: Adi Amit, Joel Bray, Efrat Hendler, Ori Lenkinski, Maya Michlal, Nave  Rappaport, Oded Ronen

Durata: 60 minute 

Pret bilete: 31,80 si 15,90 lei

Amir Kolben este coregraful care a semnat impreuna cu Razvan Mazilu coregrafia spectacolului BLOCK BACH si prezinta pentru a patra oara o creatie de-a sa la Teatrul Odeon.

Amir Kolben a creat spectacolul Interfata in urma experientei sale pe website-urile de dating de pe internet, ceea ce  a dus  la o noua relatie si la colaborarea artistica cu Masha Waisel, care a realizat media digitala in spectacolul sau. Faptul ca ne indreptam spre calculator in loc de barul din vecinatate a schimbat total experienta de dating din ziua de azi, si a ridicat multe intrebari cum ar fi: Ne putem satisface dorintele primare doar prin intermediul comunicarii digitale? Poate fi rezolvata vesnica problema a singuratatii in noul domeniu al realitatii virtuale? Pe website-urile de dating, oamenii nu cunosc alti oameni. In schimb, in aceste locuri de intalnire alternative, cuvintele intalnesc cuvinte, fetele intalnesc fete, si identitatile – false sau adevarate – intalnesc identitati.

“Noua piesa a lui Kolben are fizicalitate, este puternica, pasionala si plina de energie. Excelente in mod special sunt duetele si folosirea spatiului.”

Ruth Eshel, Ha’aret

“Limbajul miscarii lui Kolben este foarte frumos, bogat si corporal si iti deschide pur si simplu apetitul pentru mai mult. Duetele sunt extraordinare si emotionante, iar compozitiile de grup au o estetica foarte sofisticata. Videoclipurile din Interface se integreaza perfect(…) iar dramaturgia intregului spectacol este coerenta si inteligenta.”

Gal Alster, TimeOut

Bucuresti, 30.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *