free download 78 travel guides written by experts

Webvertise ajuta internautii sa aleaga o oferta turistica de Paste

prin noul site www.roportal-turism.ro

Webvertise anunta azi finalizarea reusita a unui site de turism foarte special: www.roportal-turism.ro. Ce face site-ul special? Pe site un client poate gasi usor o oferta speciala pentru perioada de Paste.
Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise ajuta internautii sa gaseasca pe www.roportal-turism.ro toate informatiile turistice necesare. Pe site se afla informatii detaliate despre hoteluri, hosteluri, pensiuni, vile si cabane din Romania. Insa punctul forte al site-ului este acesta: cei care intra pe site beneficiaza de oferte speciale in directorul unitatilor turistice. Iar in aceasta perioada predomina ofertele speciale pentru perioada Pastelui.

Ofertele speciale sunt chiar elementul diferentiator al site-lui. Cum poate afla cineva despre o oferta speciala? Pentru fiecare unitate dintr-o forma de cazare exista o rubrica dedicata, numita "Oferte speciale". Sunt prezentate acolo ofertele speciale ale unitatii de cazare respective.

Pentru a gasi o unitate de cazare, exista trei solutii principale: cautare geografica (in functie de judet), cautare dupa tipul de unitate de cazare, si in fine exista si optiunea de a cauta dupa forma de agrement practicata. Site-ul este practic un portal de informatii turistice, grupate pe unitati de cazare. Unitatile de cazare sunt impartite in categorii: hoteluri, hosteluri, pensiuni, vile si cabane din Romania. Site-ul are si o varianta in limba engleza. Orice unitate turistica din Romania isi poate adauga informatiile pe site. Pentru cei care doresc promovare suplimentara, exista optiuni de promovare prioritara.

O industrie care traieste din servicii adaugate cum este industria turismului va pune accentul puternic pe solutii de a pastra fidelitatea unei persoane. In acest sens, pe site-ul de turism www.roportal-turism.ro este prezent un newsletter, care pastreaza legatura cu un vizitator prin email. Aceasta este o forma de apropiere intre mediul virtual si turismul real.

Webvertise a considerat ca pe site este bine sa se afle elemente Web 2.0. Conform principiilor Web 2.0, un site este cu atat mai valoros cu cat vizitatorul este mai implicat in informatia de pe site. In acest sens, a fost introdusa o rubrica de comentarii, cu sistem de evaluare bazat pe o grila de la 0 la 5. Vizitatorii dau astfel o nota unitatilor de agrement prezente pe site, si pot lasa un scurt mesaj. Se creeaza in acest fel sentimentul de apartenenta la o comunitate, iar vizitatorii pot sa vada prezentarea unei unitati de cazare si prin ochii unor persoane care au o experienta in acea unitate de cazare.

Referitor la colaborarea cu echipa Roportal Turism, Ionut PARVU, project manager in cadrul Webvertise, a declarat: "Suntem onorati ca am lucrat cu oameni din industria ospitalitatii. Am avut o colaborare foarte placuta si am avut ce invata din comunicarea cu persoanele de la Roportal Turism. Proiectul s-a desfasurat foarte bine, iar sugestiile Webvertise au fost bine primite. A fost o experienta placuta. La sfarsit a rezultat un site pe care eu personal as fi bucuros sa il folosesc pentru a imi planifica viitoarele vacante."

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *