free download 78 travel guides written by experts

De Paste, Kinder Joy aduce bucurie copiilor

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Ferrero Romania prin brandul Kinder Joy lansează un proiect pentru cei mici. “De Paşte, Kinder Joy vine la voi!”, este o acţiune care se adresează copiilor din 50 de grădiniţe bucureştene care timp de o săptămână vor picta 50 de ouă supradimensionate (înalte de 1,10 m şi cu diametrul de 60 de cm). Fiecare grădiniţă îşi va alege o temă care se va regăsi în desenele pe care preşcolarii le vor picta pe Super Oul de la Kinder Joy. Operele de artă ale micutilor vor fi premiate cu diplome şi alte surprize, iar grădiniţele vor primi premii de participare. “Kinder Joy încearcă să aducă surprize şi bucurii copiilor în fiecare zi. Cu atât mai mult când e vorba de o mare sărbatoare. Pentru că celor mici le plac concursurile, am lansat proiectul “De Paşte, Kinder Joy vine la voi!” prin care am încercat să le dăm prilejul prichindeilor să se întreacă în creativitate şi simţ artistic, pictând Super Oul de la Kinder Joy. Iniţiativa noastră a fost primită cu multă căldură în grădiniţe şi suntem siguri că rezultatul muncii copilaşilor vor fi adevărate opere de artă“, a declarat Zina Barbaros, brand manager Ferrero România.

În intervalul 12-19 aprilie Super Ouăle  de la Kinder Joy vor fi expuse în holurile teatrelor Ţandărică şi Ion Creangă, pentru a putea fi admirate de cât mai mulţi copii şi părinţi, urmând ca apoi să fie donate Fundaţiei ”Copii în dificultate” care le va scoate la licitaţie. Evenimentul de strângere de fonduri va avea loc in 19 aprilie şi la el vor participa VIP-uri şi reprezentanţi ai unor firme importante. Suma de bani adunată în cadrul licitaţiei, va fi de mare ajutor pentru cei 1000 de copii aflaţi în îngrijirea Fundaţiei “Copii în dificultate”.
 
“Copii în Dificultate“ este o organizaţie non-profit, sucursală a Fundaţiei "Children in Distress" din Marea Britanie, care se străduieşte să ofere dragoste şi îngrijire profesională copiilor abandonaţi, suferinzi de diverse boli.

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *