metalshow

Wagner Arte aniverseaza 10 ani si inaugureaza un nou atelier-showroom

Marca Wagner Arte s-a nascut acum zece ani – in iarna anului 2005 – din pasiunea surorilor Ana si Irina Wagner pentru portelanuri si pentru artele frumoase.

Artista Ana Wagner a studiat in facultate grafica si a cultivat pictura miniaturala ce, natural, si-a gasit suportul perfect: portelanul. Dupa ani de studii si experimente, cele doua surori au decis sa deschida un magazin-concept in Bulevardul Carol. Acest spatiu a devenit, in scurt timp, o platforma ce a gazduit vreme de 7 ani povestile, obiectele si arta multor designeri si pictori din Bucurestii zilelor noastre. Portelanul a fost mereu vedeta magazinului. Toate obiectele din portelan au fost create sub un concept coordonat de Ana Wagner. Ana a lucrat, de-a lungul timpului, cu pictori si desenatori ce au reusit sa picteze si sa creeze in liniile si in stilul propuse de Casa Wagner.

In toti acesti ani, in atelierul Wagner Arte, multi tineri au deprins pictura pe portelan si grafica, au reusit sa aiba o meserie in domeniu sau chiar propriile marci de pictura pe portelan, ceea ce da Casei Wagner motive de bucurie si satisfactie.

In paralel cu magazinul-bijuterie Wagner Arte din Bulevardul Carol, s-a nascut un alt loc de poveste, in cartierul Cotroceni – Wagner Maison de la Porcelaine. Acolo, intr-o oaza de liniste si frumos, alaturi de echipa, Ana si Irina Wagner au dus povestea mai departe. In ultimii cinci ani, acolo au fost proiectate si lansate noi colectii de portelanuri si bijuterii care s-au bucurat de apreciere in tara si strainatate.

In acest inceput de iarna, Casa Wagner face alti doi pasi importanti: isi mută atelierul si showroom-ul in inima Cotrocenilor (adresa Bdul. Gheorghe Marinescu nr.4) si lanseaza un magazin-insula in Mall Baneasa la etajul 1 (in fata magazinului Vodafone). Astfel marca Wagner Arte vine mai aproape de clienti intr-un Bucuresti din ce in ce mai aglomerat si intr-o perioada in care timpul este cea mai pretioasa valuta.

Wagner Arte inaugureaza noile spatii printr-o petrecere privata la care sunt invitati prietenii, clientii si apropiatii casei. Cu aceasta ocazie, invitatii vor asculta jazz si muzica clasica cu artistii Madalina Pasol si Puiu Pascu.

De-a lungul timpului, Casa Wagner a creat evenimente-spectacol – sau a participat la acest gen de evenimente – in locuri emblematice din Bucuresti si strainatate ( Hotelul Marriott, Hilton Athenee Palace, Intercontinental, Novotel, Artmark sau Hotelul Savoy din Londra, Hotel Ellisa Bordighera) si a semnat parteneriate puternice cu importante marci de lux de pe piata.

Wagner Maison de la Porcelaine: Bdul. Gheorghe Marinescu, nr. 4, Sector 5.

Punct de vanzare: Mall Baneasa etaj 1.

Bucuresti, 03.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *