Kinodiseea

VUNK afla joi, 5 noiembrie, ce este autismul!

Au lansat o piesa plina de emotie si mesaj, au filmat un videoclip cu buget zero, au initiat o campanie umanitara si mai ales, ne-au facut sa ne oprim pentru o clipa si sa privim in jur. Pe scurt, membrii trupei VUNK au dat alarma!

Cornel, Nicu si Bogdan continua promovarea campaniei umanitare, de data aceasta prin participarea la evenimentul “TU STII CE ESTE AUTISMUL?” ce va avea loc joi, 5 noiembrie, in clubul Silver Church incepand cu ora 19.

In aceeasi seara cei trei vor prezenta in premiera, o varianta unica a single-ului DAU ALARMA!, moment in care toti cei aflati la eveniment vor trebui sa traga si ei un semnal de alarma si sa cante impreuna cu baietii.

“In cadrul evenimentului de joi seara, trei familii de autisti vor fi ajutate cu suma obtinuta din vanzarea biletelor pentru acest concert. Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi mai bine pentru cele trei familii. Si, astfel, poate ne mai spalam un pacat, facand o fapta buna:) Cred ca putem iesi in club cum o facem in orice alta seara obisnuita, insa, de data asta cu gandul ca in acelasi timp ajutam niste oameni care au nevoie de noi”, a declarat Cornel Ilie.

Va asteptam, joi, 5 noiembrie in Silver Church, de la ora 19, sa aflam ce este autismul si sa tragem un puternic semnal de alarma.

Bucuresti, 04.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *