free download 78 travel guides written by experts

Vopselurile DYLON sunt de acum disponibile in Romania pe vopseadehaine.ro

DylonVopselurile britanice DYLON pentru ţesături sunt acum comercializate pe piaţa locală prin vopseadehaine.ro. Povestea business-ului autohton a început din dorinţa de a oferi o nouă şansă textilelor decolorate şi de a da frâu liber creativităţii celor care vor să aducă un plus de culoare în casă sau în garderobă. Vopselurile DYLON sunt disponibile în România în 24 de nuanţe vibrante şi se folosesc foarte simplu în maşina de spălat. De aici şi sloganul local “Simplu. Colorat. Eficient”.

Business-ul “a pornit dintr-o joacă”, după cum spune chiar fondatorul acestuia Mihai Cotruţ. “Am încercat produsele din dorinţa de a readuce la viaţă culoarea unei perechi de blugi, de a schimba monotonia unei huse de canapea, sau pur şi simplu pentru a-i permite imaginaţiei să zburde în dulapul cu haine. Am ales cea mai simplă, eficientă şi rezistentă vopsea pentru ţesături. Rezultatele au fost remarcabile şi ne-au încurajat să experimentăm din ce în ce mai mult, până când am decis să invităm şi alţi oameni să păşească în această lume a culorilor DYLON.”

Consumatorii din România au optat cel mai des pentru recolorarea blugilor; cele mai multe unități vândute până în prezent sunt în nuanța Blue Jeans. Clienții care au experimentat vopselurile DYLON sunt invitaţi să îşi spună opinia atât pe pagina de Facebook, cât şi pe site-ul oficial vopseadehaine.ro. Pentru cei care îşi doresc să fie creativi, paleta de culori este extrem de variată şi conţine de la nuanţe intense precum galbenul Sunflower Yellow, până la cele clasice precum negrul Velvet Black.

În alte ţări, în special în Regatul Unit, vopselurile DYLON au setat deja un trend în materie de modă, pentru cei ce îşi doresc să îşi reîmprospăteze garderoba. Vopseaua se foloseşte în maşina de spălat frontală, în timpul unui ciclu de spălare normală, la 40 de grade. Este un produs extrem de eficient, cu rezultate optime, întrucât nu se decolorează şi nici nu afectează maşina de spălat sau următoarele spălări.

Vopseaua pentru ţesături DYLON se vinde în întreaga lume de peste 60 de ani. Compania britanică a fost fondată de doi tineri antreprenori, Luca Purbeck and Peter Samuel, care au început să vândă vopselurile colorate într-un garaj din centrul Londrei. De mai bine de jumătate de secol au adus culoare în viaţa şi în casele oamenilor, prin însufleţirea garderobei, ţesăturilor din casă şi chiar a imaginaţiei. În prezent, produsele DYLON se vând în peste 70 de ţări, inclusiv în România.

Bucuresti, 07.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *