bucharest tech week 2021

Volkswagen Autovehicule Comerciale sarbatoreste “60 de ani de Bulli”

intre 5-7 octombrie, la Hanovra

Intalnirea internationala a Transporterelor Volkswagen – un eveniment cu masini de diferite generatii si program ce se intinde pe 3 zile, pe o suprafata de aproximativ 120.000 m2.

60 de ani au trecut de cand importatorul Volkswagen de origine olandeza, Ben Pon, a descoperit in fabrica din Wolfsburg un vehicul conceput de angajatii Volkswagen pentru  a facilita transportul placilor grele. Putin mai tarziu ia nastere prima schita si ideea pentru “Bulli” – devenit un vehicul – simbol al cresterii economice, al generatiei “Flower-Power“, masina de vacanta sau limuzina de mari dimensiuni. Aceasta poveste nepretuita este folosita de catre Volkswagen Autovehicule Comerciale drept prilej pentru a organiza intre 5-7 octombrie in centrul de expozitii din Hanovra o intalnire internationala de Transportere. Este pentru prima data cand Volkswagen Autovehicule Comerciale organizeaza o astfel de intalnire proprie. Sute de “Bulli” iesite din comun, dar intrate in istorie, vor ajunge la evenimentul de 3 zile la Hanovra, unde va fi atmosfera de expozitie mondiala, cu invitati din multe tari, un program cu spectacole, distractie, si proiectii cinematografice in aer liber.

 “De nici un alt vehicul nu sunt legate atatea sentimente, precum de Volkswagen Bulli.  S-a identificat dintotdeauna cu ideea de crestere economica, succes financiar, independenta, distractie si calatorii. Este simpatic, te poti baza pe el si este un autovehicul devenit obiect de cult. De aceasta mostenire nepretuita a marcii noastre dorim sa legam intalnirea internationala, si pe viitor sa facem conceptul “Bulli” sa renasca din nou, mai puternic”, explica Stephan Schaller, reprezentantul managementului marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Pe un total de aproape 108.000 metri patrati de suprafata de parcare soferii de Bulli isi vor putea expune masiniile intre 5-7 octombrie. Plimbandu-se printre randuri, vizitatorii vor putea vedea modele istorice, restaurate cu mare grija, precum T1, T2, T3, T4, cat si produse de actualitate, si chiar intra in discutie cu posesorii masinilor expuse.

Masiniile ce au facut istorie, Volkswagen Bulli, vor veni la expozitie in convoaie

Pe un spatiu aditional de peste 18.000 m2 (Hermesplatz) este planificata o expozitie in care vizitatorii vor putea observa drumul lui Volkswagen Bulli de-a lungul a 60 de ani de existenta, si ce masina corespunde unui anumit an. In locatii special amenajate, familiile vor putea face camping cu Transportere, vor exista standuri pentru cluburi si fani ai Volkswagen Bulli si chiar un targ de piese de schimb.

Bucuresti, 22.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *