Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR Administrare Fond de Pensii a fost autorizata

BCR Administrare Fond de Pensii a fost autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) in vederea functionarii ca administrator pe segmentul pensiilor private obligatorii (pilonul II).

Totodata, CSSPP a autorizat si prospectul schemei de pensii a BCR Fond De Pensii Administrat Privat. “Pana la inceperea efectiva a campaniei de colectare a solicitarilor de aderare de la populatie, care va avea loc pe 17 septembrie, asteptam ultimul pas in procesul de autorizare de catre CSSPP si anume autorizarea fondului – BCR Fond De Pensii Administrat Privat. Ne propunem sa devinm liderul pietei fondurilor de pensii obligatorii administrate privat (Pilonul II) cu o cota de piata de peste 30%. Clientii BCR ADMINISTRARE FOND DE PENSII vor beneficia de toate avantajele pe care le ofera parteneriatul cu Grupul BCR – profesionalism, experienta, soliditate, seriozitate si respect”, a declarat Simona Ditescu, presedintele BCR Administrare Fond de Pensii.

BCR Fond De Pensii Administrat Privat este un fond de pensii cu profil de risc mediu, alocarea strategica a activelor investite va fi 65% în plasamente cu risc scazut (titluri de stat; obligatiuni de stat; obligatiuni emise de organisme straine neguvernamentale); 25% în valori mobiliare tranzactionate pe piete reglementate si supravegheate din România; 5% – instrumente ale pietei monetare si 5% – titluri de participare emise de organismele de plasament colectiv in valori mobiliare.

BCR Administrare Fond de Pensii are un capital social initial de 50.000.000 RON, BCR detinand 99,99 % din actiunile societatii.

Bucuresti, 22.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *