free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza noul BlackBerry Bold 9780

si suita de aplicatii mobile BlackBerry App World

· Cel mai recent model BlackBerry, Bold 9780, intra in oferta Vodafone Romania incepand de astazi
· Promotional, pana la 30 martie 2011, clientii Vodafone Romania pot achizitiona noul BlackBerry Bold 9780 la preturi incepand de la 219 EUR (TVA inclus)
· Portalul de aplicatii BlackBerry App World, disponibil clientilor Vodafone Romania din 14 februarie 2011

Vodafone anunta lansarea in Romania a noului BlackBerry Bold 9780 si a portalului de aplicatii BlackBerry App World.

Cel mai recent model BlackBerry este disponibil de astazi in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Promotional, pana la 30 martie 2011, clientii Vodafone pot achizitiona noul BlackBerry la 219 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul BlackBerry 100 MB, la 19 Euro / luna plus orice abonament de voce Vodafone Business Talk, pentru contractele incheiate pe 2 ani. Detalii despre oferta completa sunt disponibile la www.vodafone.ro.

Echipat cu sistemul de operare BlackBerry 6.0, noul model aduce o experienta imbunatatita de utilizare, cu functii superioare de conectivitate mobila si performante multimedia avansate. In plus fata de functiile de business consacrate, noul BlackBerry ofera un design atractiv si elegant.

Cu noul BlackBerry Bold 9780, clientii de business pot ramane in permanenta conectati la afacerea lor si se pot bucura de o experienta deosebita de acces la Internet, la viteze superioare de pana la 7,2 Mbps in reteaua Vodafone, care ofera cea mai mare acoperire de date mobile broadband, pentru 90% din populatia tarii. In plus, noul BlackBerry Bold vine echipat cu Wi-Fi si modul GPS, pentru acces la aplicatii de localizare.

BlackBerry Bold 9780 ofera utilizatorilor performante multimedia superioare: camera foto de 5 MP cu autofocus pentru fotografii de o calitate deosebita, functie de stabilizare a imaginii, inregistrare video si spatiu de stocare generos, fiind dotat cu memorie interna de 512 MB si card de memorie inclus de 2 GB. Datorita sistemului de operare BlackBerry 6.0, noul model faciliteaza accesul clientilor la retelele sociale, integrand intr-un singur flux de comunicare platforme precum BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, MySpace si diverse aplicatii de mesagerie instant.

In plus, incepand din 14 februarie, clientii Vodafone Romania vor avea acces la suita de aplicatii mobile BlackBerry App World. Sute de aplicatii gratuite, dintr-o mare varietate de categorii, vor fi disponibile clientilor Vodafone. Sectiunea de aplicatii va putea fi accesata direct din meniul modelelor BlackBerry cu sistem de operare 6.0 –Black Bold 9780 si BlackBerry Torch. De asemenea, utilizatorii modelelor cu sisteme de operare anterioare 6.0 vor primi prin SMS un link de acces catre sectiunea de aplicatii BlackBerry World.

Bucuresti, 04.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *