Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vodafone Romania – al 20-lea magazin in Bucuresti

·    in ultimele 6 luni , Vodafone a deschis 4 noi magazine in Bucuresti
·    In prezent, Vodafone Romania are un numar total de 146 de magazine in toata tara
Vodafone Romania are placerea sa anunte deschiderea unui nou magazin propriu in Bucuresti, situat in Calea Vitan nr. 23D (langa Piata Vitan). In ultimele 6 luni, Vodafone Romania a inaugurat alte trei magazine in Bucuresti, situate in Bulevardul Ion Mihalache, nr. 107, Soseaua Mihai Bravu, nr. 2 si pe Calea Vitan nr. 236, in galeriile comerciale Pan Vitan Real, ajungand astfel la un numar total de 20 de magazine in Capitala – 14 magazine proprii si 6 magazine ale retelei de distributie Petrocom D&V, achizitionate in luna septembrie a acestui an.  Noile magazine Vodafone Romania ofera o gama completa de servicii Vodafone, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru cei din mediul de afaceri. De asemenea, clientii nostri pot beneficia acum de cele mai avantajoase oferte promotionale Vodafone si pachete special create pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor de comunicatii.

Pana la 31 decembie 2007, clientii care se aboneaza la serviciile de telefonie mobila Vodafone pentru o perioada de 2 ani pot beneficia de oferta speciala de Craciun, care include 50% reducere la abonament timp de 1an* si pana la 800 de minute in retea sau 400 de minute nationale lunar pe viata, in functie de planul tarifar ales.  In plus, noua oferta promotionala include si 1000 de minute in retea, lunar, cu doar 5,95 EUR/luna, timp de 6 luni.  De asemenea, clientii pot beneficia gratuit, timp de 2 luni de optiunea 100 SMS-uri in retea cu 1,19 eurocenti/ SMS si de optiunea Vodafone Europa.

Promotia este insotita, de asemenea, de o gama extinsa de telefoane noi, potrivite tuturor nevoilor de comunicatii sau stilurilor de viata. Printre acestea se remarca telefoanele exclusive Vodafone 225 si Sony Ericsson T250 si telefoanele live! Nokia 6120 si Samsung E250, incepand de la 0 EUR.

Clientii care activeaza Cartela Vodafone pana la 31 decembrie 2007 primesc 200 de minute lunar, pe viata, pentru apeluri efectuate cu pana la 5 numere favorite din retea, pentru 3 EUR/ luna si de un credit initial de 4 EUR. In plus, clientii care au activata optiunea Promotionala de Craciun, beneficiaza si de un bonus suplimentar de 10 EUR, cate 2 EUR/ luna timp de 5 luni.

Vodafone are in prezent un numar de 146 de magazine, in toata tara, dintre care 91 de magazine proprii, la care se adauga cele 55 de locatii preluate, ale retelei de distributie Petrocom D&V,

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *