Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bursa de Valori din New York a ales HP

pentru a creşte viteza platformei de tranzacţii

Bursa de Valori din New York (NYSE) a ales serverele HP pentru a îmbunătăţi eficienţa sistemului său de tranzacţii numit NYSE Hybrid MarketSM.

Într-un mediu de business în care fiecare milisecundă contează, NYSE Hybrid Market foloseşte serverele HP ProLiant DL585, blade-urile ProLiant BL685c şi Integrity NonStop pentru a dezvolta businessul, asigurându-se astfel că tranzacţiile sunt realizate cu viteza şi acurateţea de care au nevoie clienţii. “Suntem mândri că cea mai mare bursă din lume a ales HP pentru a îmbunătăţi performanţa arhitecturii sale IT,” a declarat Paul Miller, vice-preşedinte, Enterprise Servers and Storage, HP. “Tehnologia HP asigură baza întregii infrastructuri NYSE Hybrid Market, care gestionează mai bine de 500 de milioane de mesaje pe zi.”
Tehnologia serverelor HP permite sistemului NYSE Hybrid Market să adere la Sistemul National de Reglementare al Pieţelor administrat de Comisia pentru Securitate şi Comerţ. Sistemul cuprinde o serie de reglementări menite să modernizeze şi să întărească sistemul naţional al pieţelor pentru asigurarea echităţii.

Serverele HP ProLiant oferă puterea de procesare necesară pentru a administra volumul zilnic de tranzacţii care poate ajunge la cote foarte mari în orice moment, fără să fie permise întârzieri. Datorită noilor servere, timpul mediu de procesare a tranzacţiei a fost redus de la câteva secunde la câteva milisecunde. În plus, tehnologia HP permite clienţilor care utilizează Hybrid Market să tranzacţioneze automat până la un million de acţiuni într-o singură comandă – în creştere faţă de 1,099. Acest lucru se traduce printr-o creştere potenţială de 900% în ceea ce priveşte volumul de tranzacţii, ceea ce va duce la îmbunătăţirea rezultatelor Bursei.
“În ultimii ani, cerinţele investitorilor şi companiilor de securitate au crescut semnificativ,” a declarat Steve Rubinow, CIO, NYSE. “Siguranţa comenzilor este extreme de importantă, utilizatorii vor o platformă de tranzacţii cu o execuţie fără eroare şi viteză în procesarea tranzacţiilor. HP ne ajută să asigurăm acest lucru prin platformele de servere” a adăugat Rubinow.

În plus faţă de gestionarea infrastructurii, prin intermediul serverelor NonStop în ultimii 30 de ani, HP a furnizat Bursei de Valori din New York echipamente HP StorageWorks XP12000s Storage Arrays care să ruleze aplicaţii critice pentru realizarea tranzacţiilor.

HP îşi va folosi expertiza în zona de Linux pentru a sprijini companiile să instaleze un sistem de operare flexibil şi eficient din punct de vedere al costurilor pentru dezvoltarea, instalarea şi mentenanţa aplicaţiei.

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *