free download 78 travel guides written by experts

Vlad Craioveanu se viseaza iubitul unei bogatase care il scoate la shopping numai la magazine de lux

Vlad Craioveanu i-a lăsat cu gura căscată pe colegii de la PatruLA 21, când a mărturisit, astăzi, că visează să fie iubitul unei bogătașe care să-l ducă numai în magazine de lux. Vedeta Radio 21 le-a povestit ce fantezii are colegilor de matinal, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando.

”Am visat că eram sărman rău, dar eram iubitul unei super-bogătane, care m-a dus, frate, numai în magazine de lux! Mă măsurau vânzătoarele din cap până în picioare ca să mă îmbrace! Eram super fercheș!”, a povestit Vlad Craioveanu, visând cu ochii deschiși.

El le-a dat detalii picante despre cum se iubea în vis cu frumoasa femeie milionară și i-a lăsat mască pe colegii de la PatruLA 21. „Nu pot să reproduc detaliile pe care mi le-a povestit Craioveanu. Mă trec transpirațiile numai când mă gândesc! Omul ăsta are fantezii, nu glumă! Sunt un pic invidios, aș fi vrut să fi visat și eu asta”, a spus Manuel Dinculescu. El a recunoscut că, în general, visele lui sunt mult mai cuminți și că, de obicei, visează că zboară și că salvează oameni.

Dacă visul lui Craioveanu are șanse să se adeverească, fanteziile lui Orlando nu prea au sorți de izbândă. Acesta a spus că visează să trăiască într-o țară fără corupție. Cel mai inocent este însă DJ Andi, care spune că, în general, el visează… peisaje.

PatruLa 21, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando, se aude în fiecare dimineață la Radio 21, de luni până vineri, între orele 06:30 și 10:00.

Bucuresti, 12.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *