free download 78 travel guides written by experts

Vj-iţele MTV, printre cele mai sexy

100 de femei din lume

MTV are, conform topului FHM, două dintre cele mai sexy femei din lume, vj-iţele Diana Munteanu şi Ella

Încă o dată, MTV străluceşte prin imaginea frumoaselor vj-iţe Diana Munteanu şi Ella, fetele numărându-se printre cele mai sexy 100 de femei din lume, conform TOP FHM.

Diana Munteanu ocupă locul 65 şi devansează vedete celebre precum Cameron Diaz, Tyra Banks, Laetitia Casta, Anna Kournikova, Katie Holmes, Salma Hayek precum şi vedete autohtone, ca Andreea Marin.

Ella ocupă poziţia 98 şi se află la prima sa prezenţă în TOP, asta datorită faptului că frumoasa vj-iţă nu se bucură de aceeaşi notorietate ca şi „concurentele” sale. „ Mă bucur foarte mult pentru faptul că mă aflu în acest top şi sunt de părere că a fi sexy este o stare de spirit. Sexy poate însemna vulgar, provocator, inocent sau sobru. Totul reprezintă atitudine! Frumuseţea nu este suficientă!”, declară Ella.

TOP FHM cele mai sexy 100 de femei are o tradiţie de şase ani, şi aduce publicului 100 de celebrităţi autohtone şi internaţionale, pentru a fi votate şi aşezate ordonat într-un clasament care de fiecare dată stârneşte valuri de discuţii şi interpretări.

Despre MTV:

MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.

Lansat pe 15 iunie 2002, MTV România face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.

MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.

Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro

Bucuresti, 14.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *