Vj-ita MTV Ella preia stafeta la Stylissimo

După încetarea colaborării dintre MTV şi Cristina Iacob, prezentatoarea emisiunii Stylissimo, postul de televiziune a anunţat astăzi faptul că frumoasa vj-iţă Ella va fi noua membră a echipei Stylissimo.

“Să vorbesc despre stil şi tendinţele modei este o nouă provocare pentru mine. Mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să fac parte din echipa emisiunii Stylissimo şi voi face tot posibilul să menţin permanent un nivel ridicat al emisiunii, în concordanţă cu aşteptările publiculul”, spune Ella. Vedeta va prezenta emisiunea alături de colegul său vj George, iar în ceea ce priveşte activitatea sa la MTV, Ella a declarat că va colabora în continuare şi la celelalte emisiuni pe care le prezintă pe postul de televiziune.

Emisiunea Stylissimo se difuzează în fiecare joi, începând cu ora 20:00, însă pe Ella o mai puteţi urmări pe postul MTV România, în cadrul emisiunilor MTV News, Superlatino, Week-end MTV şi US TOP 20.

Despre MTV:
MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.
Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro

Bucuresti, 19.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *