free download 78 travel guides written by experts

Vizualizati mai mult. Reparati mai bine

Noul Fluke ScopeMeter® 190-504!

După 20 de ani de dominare a pieței, osciloscopul industrial Fluke ScopeMeter® rămâne singurul osciloscop portabil pe 500 MHz cu 4 canale.

Noul instrument de testare ScopeMeter® pe 4 canale 500 MHz este singurul dispozitiv portabil de acest gen de pe piață și reprezintă cel mai recent produs creat de Fluke pentru a deservi cât mai bine tehnicienii din lumea întreagă.

Dispozitivul va oferi specialiștilor un plus de încredere pentru a folosi Fluke ScopeMeter® 190-504 în orice condiții. Cele 4 canale izolate de input oferă posibilitatea de a măsura simultan voltaje și curenți independent de potențialul referențial, în medii de până la 1000 Volt CAT III /600V CAT IV.

Iată un tabel elocvent al profesioniștilor care îl pot folosi și domeniile cele mai frecvente de utilizare:

Profesioniștii

Industria

Profesionistul mobil care deservește aplicații și instalații care îl pun frecvent în situații neprevăzute

Depanarea unei game ample de echipament cu cerințe de performanță și capabilitate ridicate, odată cu necesitatea unei flexibilități crescute.

Inginerii de service electronic

Producătorii de imagistică medicală, furnizorii de servicii biomedicale, producătorii de echipamente de comunicații, sisteme radar, meteo și navigație

Ingineri de mentenanță industrială

Producătorii de echipament electronic pentru energie industrială, cu aplicații în: frecvență variabilă, surse de energie neîntreruptă, sisteme de backup energetic, panouri solare, turbine eoliene, vehicule electrice

Prin dispozitivul de testare Fluke ScopeMeter® 190-504, inginerii vor putea măsura, vizualiza și analiza o gamă amplă de semnale. Sistemele electronice industriale de azi, foarte fragile și complexe, cer inginerilor să testeze mai multe puncte sau interconexiuni cu frecvență înaltă, semnale de comunicații, unde complexe, sau să localizeze în detaliu sursele unor distorsiuni sau perturbări subtile de semnal. La 500 MHz, 5 GS/s rată de eșantionare și 4 canale, Fluke 190-504 furnizează o acuratețe mai mare și claritate a formei și amplitudinii undelor.

Fluke 190-504 întrunește cerințele profesioniștilor mobili de service care caută un oscilocop portabil, robust, care să ofere o rată rapidă de eșantionare și cea mai înaltă bandă de frecvență, pentru a putea rezolva problemele cu care se confruntă pe teren.

Ce oferă Fluke 190-504:
· O gamă de instrumente într-un singur dispozitiv de testare ScopeMeter:
o Osciloscop de înaltă performanță, cu lățime de bandă de 500 MHz
o Rată de eșantionare în timp real de până la 5.0 GS/s
o 4 canale izolate pentru măsurători diferențiale
o 4 opțiuni de măsurători metrice
· Portabil și robust: perfect pentru utilizarea pe teren, cu rating IP 51 pentru umezeală și praf; greutate redusă; durată extinsă a bateriei și rating de siguranță IEC 61010
· Capabilități avansate de analiză și măsurare: Ideal pentru depanări complexe folosind 4 canale de input pentru inspecția amplitudinea, cadența și corelarea de frecvență a semnalelor. Pentru utilizarea în sisteme energetice industriale, se pot folosi setările automate de măsurare a puterii și energiei pentru a verifica eficiența, sau pur și simplu pentru a inspecta voltajul și undele de curent ale semnalelor electrice modulare. Analize specifice precum amplitudine versus frecvență, teste de tip trece/nu trece, sau înregistrarea unor semnale complexe folosind declanșatorul de puls sunt, de asemenea, posibile.
· Cerificare de siguranță 600V CAT IV / 1000V CAT III: Dispozitivul este foarte sigur de folosit în medii dure, industriale
· Perioadă de garanție de 3 ani: O zonă de confort asigurată de determinarea Fluke în susținerea calității.

Bucuresti, 28.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *