Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vita de vie – locul 1 in top MTV Total Request Live

Formaţia rock a urcat pe prima poziţie a celui mai important top autohton, MTV TRL, cu piesa “Zale de mătase”

Prima poziţie a top-ului MTV Total Request Live a fost ocupată în ultima săptămână de binecunoscuta formaţie rock Viţa de Vie. Melodia care i-a adus pe membrii formaţiei pe prima poziţie a clasamentului se numeşte “Zale de mătase” şi face parte din albumul Egon.

Trupa lui Adrian Despot a reuşit să-l depăşească pe rapperul Timbaland cu piesa “Give it to me” care este pe locul al doilea, dar şi pe Florin Chilian, deţinătorul primei poziţii în trecut, cu piesa “Zece”.

“Zale de mătase”  face parte de pe cel de-al şaselea album al trupei Viţa de Vie, intitulat  „Egon“. Acesta va cuprinde 14 piese în stilul caracteristic formaţiei, rock alternativ.

MTV Top 10 TRL a fost lansat în luna ianuarie a acestui an şi include piesele vizionate şi cerute în cadrul emisiunii MTV TRL. Emisiunea se difuzează de două ori pe săptămână şi este prezentată de VJ Liviu, Zara şi Ela.

Votarea pieselor în TOP 10 TRL se face de către public prin intermediul site-ului www.mtv.ro. În alcătuirea clasamentului sunt luate în considerare de asemenea părerile persoanelor intervievate “în stradă” de către echipa MTV.

Bucuresti, 1.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *