Baby Boom Show Virtual

„Visuri la Cheie” – lider de audienta

Povestea unui erou de numai 11 ani a impresionat întreaga țară

A doua ediție Visuri la Cheie a prezentat o poveste de viață impresionantă a unei familii de oameni adevărați, oameni simpli care oricând ar sări în ajutorul semenilor.

PRO TV a fost lider de audiență și în această săptămână, demonstrând că poveștile de viață impresionante și curate și solidaritatea umană pot schimba destine. Peste 2 milioane de români au trăit emoția unui vis împlinit pe întreg parcursul emisiunii, în intervalul 20:29 – 22:32. În minutul de aur de la 21:15 peste 2,5 milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură impresionanta poveste.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audiență cu o cotă de piață de 30.2% și 12.7 puncte de rating, de trei ori mai mult față de postul clasat pe locul doi care a obținut un share de 8.9% și 3.8 puncte de rating.

În cadrul publicului urban, Visuri la Cheie a înregistrat 9.6 puncte de rating și o cotă de piață de 19.4%, față de 6.5 puncte de rating și 13.2% cotă de piață înregistrate de postul clasat pe locul doi.

La nivel național, emisiunea difuzată de PRO TV a înregistrat 11.2 puncte de rating și o cotă de piață de 22.1%, următorul post clasat obținând 7 puncte de rating și 13.9% cotă de piață.

Mădălin Geabelea este un copil de doar 11 ani care în luna mai a acestui an a salvat un copil de trei ani căzut într-un puț cu un diametru de câțiva zeci centimetri. Din cauza diametrului extrem de mic, singura șansă a copilului captiv a fost Mădălin, care a avut curajul să coboare în puț, ajutat de tatăl său. Nu s-a gândit la faptul că ar putea rămâne blocat sau că ar putea rămâne fără oxigen. Motivat de faptul că în puț s-ar fi putut afla fratele său, a coborât îndată.

Întrebat de ce a vrut să se bage în puț, Mădălin a declarat: „Cu o seară înainte am visat că fratele meu căzuse într-o fântână. Plângeam, am avut un coșmar. Nu puteam să-l scot. A fost o seară groaznică, nu puteam să mă liniștesc”.

Mădălin a primit toată admirația celor de la ISU Olt, oameni cu experiență de zeci de ani în misiuni critice. Povestea lui Mădălin a făcut înconjurul țării, oamenii fiind extrem de impresionați de eroul de 11 ani. Nu a pomenit niciodată de faptul că familia sa este extrem de săracă, de faptul că pământul care compune podeaua casei este mereu rece și umed sau de faptul că grinda de rezistență a casei stă să se prăbușească. Familia Geabelea este extrem de modestă, dar mândră. Toată suflarea satului Barza îi descrie ca fiind o familie de oameni harnici, care oricând ar da o mână de ajutor unui semen aflat în necaz.

„Povestea familiei Geabelea este impresionantă. Un copil erou de doar 11 ani care visează să ajungă pompier ca să poată salva vieți. Un domn de la ISU Olt a spus că dacă ar fi avut 18 ani, ar fi fost luat fără niciun fel de problemă la unitatea din Slatina. Îmi plac poveștile în care spiritul civic, solidaritatea umană și respectul față de semeni sunt cuvintele cheie. Mi-aș dori ca povestea lui Mădălin să fie un exemplu pentru toți românii”, a declarat Dragoș Bucur.

Pe parcursul renovării casei, familia Geabelea a avut parte de multe surprize. Ei au vizitat în premieră Delta Dunării, Marea Neagră și au făcut o vizită la unitatea de Pompieri din Slatina. Mădălin și fratele său au fost extrem de încântați de auto-specialele pe care le-au văzut și cu care s-au plimbat, precum și de întâlnirea cu echipele de salvatori, români care înfruntă pericolele pentru a-și salva semenii.

Având în vedere pasiunea lui Mădălin pentru tot ce înseamnă elemente caracteristice pompierilor, Alina și Adela au hotărât să-i realizeze o cameră tematică. Astfel, au realizat corpuri de lumină ambientală în formă de hidrant, o scară și dulapuri identice cu cele de echipament ale salvatorilor. Pe lângă acest lucru, Andrei și-a propus să le facă o surpriză celor doi puști, o zonă special amenajată pentru antrenament fizic: un panou de cățărare cu trasee cu grade de dificultate diferite și o bară de coborâre și urcare asemănătoare cu cele utilizate de pompieri.

În ziua în care Mădălin s-a întors în localitate pentru a-și vedea casa renovată, un echipaj de la ISU Olt i-a făcut o nouă surpriză: o plimbare cu una dintre cele mai noi auto-speciale de pompieri prezente în România, echipată complet pentru misiuni speciale. Încântarea și extazul se puteau citi pe chipul eroului de 11 ani, un copil mărunt, cu un suflet uriaș. Copilul a fost extrem de emoționat și în momentul în care a primit o medalie de recunoștință și o icoană cu sfântul protector al pompierilor.

În fiecare miercuri emisiunea Visuri la cheie va prezenta povești de viață impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică. Fiecare caz prezintă tipologii diferite, de la artiști dați uitării, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afecțiuni de sănătate. Dragoș și echipa lui reușesc să mobilizeze comunitatea pentru a renova în timp record locuințele acestora și pentru a aduce o rază de speranță pe chipurile întinate de suferință.

Bucuresti, 06.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *