metalshow

Visa Europe va invita in Plaza Mall la incalzirea pentru Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010

· Încercă-ţi şutul la poartă pe 13 şi 14 martie, în Plaza România Mall, şi poţi primi un cadou din partea Visa Europe
· Marele câştigător al concursului din weekend va primi o excursie la un meci din grupele Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud, cu un bonus unic: turul exclusiv al stadionului înainte de meci

Visa Europe, partener Global al FIFA, organizează, pe 13 şi 14 martie, in Plaza România Mall, o competiţie pentru toţi posesorii de card Visa pasionaţi de fotbal. Doritorii sunt invitaţi să tragă la poartă, în serii de câte 5 persoane, iar cel mai puternic şuteur va fi răsplatit pe loc cu un premiu şi se va califica pentru marea finală: tragerea la sorţi care-i poate aduce şansa de a  trăi în direct, în Africa de Sud, experienţa Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010.

“Visa, în calitate de partener global al FIFA, îşi doreşte să aducă cât mai aproape de toţi posesorii de carduri Visa experienţa campionatului mondial de fotbal FIFA 2010. Competiţia şi celelalte surprize din weekend vor încerca să recreeze cât mai aproape de realitate experienţa unui meci de fotbal de la Campionatul de Fotbal din Africa de Sud,” a declarat Cătălin Creţu, director general România, Visa Europe.

Evenimentul va avea loc în Rotondă, la Plaza România Mall (Bulevardul Timişoara 26) în acest weekend, cu începere de la ora 13:00. Toţi posesorii de carduri Visa, cu vârsta peste 18 ani, se pot înscrie în competiţie. Festivitatea de desemnare a marelui câştigător va avea loc, duminică, 14 martie, cu începere de la ora 19:00.
 
Marele premiu constă într-un pachet de servicii  pentru două persoane (câştigătorul + 1 persoană desemnată de câştigător) şi include câte un bilet la un meci din grupele Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010; un bonus unic: turul exclusiv al stadionului inainte de meci; transport avion; cazare 3 nopţi, hotel 4 stele. În plus câştigătorul şi persoana însoţitoare primesc şi câte un Visa Gift Card de persoană în cuantum de 150 USD. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, Visa Europe va oferi materiale promoţionale vizitatorilor din Plaza Mall România care vor fi surprinşi la cumpărături plătind cu cardul Visa, pentru a le răsplăti fidelitatea.

Regulamentul competiţiei şi toate detaliile evenimentului sunt disponibile şi pe site-ul www.visa.ro.

Despre Visa Europe 

În Europa, sunt peste 380 milioane carduri Visa de debit, credit şi business. La sfârşitul anului fiscal 2009, cardurile Visa au fost utilizate pentru plăţi şi retrageri de numerar evaluate la peste 1,3 mii de miliarde EUR. 11,2% din cheltuielile din Europa au fost făcute cu un card Visa.

Visa Europe este o asociaţie de membri – o organizaţie deţinută şi condusă de cele 4.000 bănci membre din Europa – care a fost încorporată în iulie 2004. În octombrie 2007, Visa Europe a devenit independentă de noua corporaţie globală Visa Inc., cu o licenţă exclusivă, irevocabilă şi perpetuă în Europa.

Fiind o organizaţie europeană, este capabilă să răspundă rapid la cerinţele specifice pieţei bancare europene şi clienţilor – deţinători de carduri şi comercianţi, şi să împlinească obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piaţă internă de plăţi.

Visa are cea mai mare acceptare la nivel global şi Visa/Plus este una dintre cele mai mari reţele de ATM-uri din lume care furnizează numerar în monedele naţionale a peste 170 de ţări.

Bucuresti, 11.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *