bucharest tech week 2021

Vino la V/ART, evenimentul în care artiștii pătrund în realitatea virtuală

Realities și Gateway VR te invită între 26-28 mai, în club Play, să vezi cum vopseaua se transformă în texturi pixelate, cum spațiul ce te înconjoară devine pânza pe care te desfășori, iar imaginația artiștilor explodează în trei dimensiuni!

Cu ajutorul Google Tilt Brush, artiștii vizuali intră în realitatea virtuală, opera lor devine digitală, iar creativitatea capătă noi dimensiuni de exprimare în lumea 3D.

vart-poster
Ca parte din mișcarea globală care marchează, odată cu revoluția tehnologică, schimbarea de paradigmă în lumea artelor plastice, V/ART aduce din spațiul urban unii dintre cei mai cunoscuți grafferi bucureșteni, Ortaku, Serebe, D21, Lucian Sandu-Milea, Irlo Doidoi și îi introduce în spațiul digital. În prima zi a evenimentului, 26 mai, artiștii vor crea lumi virtuale în care sâmbătă și duminică, 27 și 28 mai, publicul este invitat să își pună căștile, să patrundă în realitatea virtuală și să exploreze opera chiar din interiorul său.

Pentru prima oară în România, funcțiile creative ale tehnologiei 3D vor fi accesate într-un eveniment urban major care va promova talentul vizual local. Procesul de creație va fi filmat și difuzat local și pe social media.

Artiștii urbani vor fi introduși în lumea virtuală și pregătiți de către echipa Gateway VR, cei care au pus pe picioare cel mai bine dotat studio de realitate virtuală din România. Împreună cu Realities, comunitatea profesională de specialiști dedicată realității virtuale și augumentate, echipa organizează prima ediție a acestui eveniment.

V/ART se desfășoară ca parte a Bucharest Technology Week, unul dintre cele mai mari evenimente din România ce promovează tehnologiile inovative în 3 zile de expoziție, cu peste 15.000 de vizitatori și peste 70 000 de fani ai tehnologiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *