Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dupa succesul inregistrat cu “Arrive”, Caitlyn lanseaza astazi un nou single

Dupa succesul inregistrat cu “Arrive”, Caitlyn este pregatita sa invadeze din nou playlisturile petrecerilor de vara cu “What Can I Do”.

Artista care a adus la viata una dintre cele mai vechi legende romanesti, cea a Anei si a lui Manole, lanseaza astazi un nou single asteptat cu nerabdare de fanii artistei si nu numai. Caitlyn este artista care atrage atentia inca din copilarie, iar in momentele cand isi etaleaza vocea impresionanta, aceasta devine un adevarat magnet pentru cei din jur.

caitlyn_what-can-i-do
Caitlyn ramane fidela influentelor dance si house care au facut-o celebra, iar “What Can I Do” urmeaza aceeasi reteta de succes.

Posesoarea unei voci senzuale si aparte, Caitlyn a adus elemente cheie in hituri precum “Tu Amor”, “Fiesta” si “Summer Sun”, iar “Arrive”, cea mai recenta lansare, a readus-o in atentia publicului international, fiind in continuare in urcare in topurile din Polonia si Franta.

Compusa alaturi de Emil Lassaria, “What Can I Do” “s-a nascut” in drumul spre casa de la un concert, cand artistii erau blocati in aeroport, asteptand avionul.

“Mesajul principal al piesei este ca uneori dragostea te ia prin suprindere şi nu are sens sa i te impotrivesti. Ti-e frica, dar nici nu poti sta departe, vrei, dar nu stii cum.  La fel se poate intampla si cu inspiratia, care poate veni in orice moment, indiferent de locul in care te afli.” – Caitlyn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *