Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vineri si sambata sunt noptile Shade

Iarna promite sa mai stea un pic, asa ca, daca in timpul saptamanii nu prea deviem de la rutina birou-acasa, in weekend e recomandat minim un party pentru fiecare!

Club Shade v-a pregatit pentru noptile de  6 si 7 februarie surprize peste surprize, dar si elementele specifice Shade care dau sare si piper atmosferei de pe Magheru 24.

Vineri, Dj Mario Rodriguez, alaturi de Mike Diamondz si asistentele lui au o singura misiune: aceea de a infierbanta petrecerea; cele mai generoase entertainerite de la Shade sunt responsabile cu shoturile si cocktailurile din partea casei si, bineinteles, cu cheful de dans!

Sambata, DJ Christian Green (Vibe FM) se va alatura listei numelor de top care au zguduit deja pupitrul clubului: DJ Andi, DJ Adrian Eftimie, Cristi Stanciu, DJ Pagal, DJ Raoul Russu, Vali Barbulescu.. Sustinut de DJ Mario Rodriguez  si Cosmina Pasarin, gazdele Shade  de sambata noaptea.

DJ Christian Green si-a construit cariera pas cu pas, incepand sa experimenteze diferite genuri de muzica, pana cand a fost sedus de ritmurile trance, techno si house, pe care le foloseste atat in cluburi, cat si la show-urile Vibe FM.
La Liberty Parade a adunat zeci de mii de oameni ce s-au bucurat de o experienta de neuitat, ce poate fi retraita ascultand compilatia evenimentului mixata in totalitate de catre el.

Pentru a duce la indeplinire ceea ce v-am propus este de ajuns sa fiti acolo!
De restul ne ocupam noi!

Bucuresti, 03.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *