free download 78 travel guides written by experts

CA a fost numit leader global pe cota de piata in Job Scheduling Software

CA, reprezentata in Romania de SolvIT Networks, a anuntat ca a a fost recunoscuta drept leader mondial pe cota de piata in Job Scheduling Software de catre compania independenta de research IDC. Conform raportului IDC “Worldwide System Operations Software 2007 Vendor Shares”, cota de piata a CA a crescut cu 10.9% fata de anul trecut. Compania detine in prezent 19.6 % din piata Job Scheduling Software care are o valoare de 1.5 miliarde $.  

Potrivit raportului IDC, “Job Scheduling”, care include aplicatii “workload-balancing” va continua sa inregistreze o crestere considerabila drept rezultat al extinderii virtualizarii si al nevoii consumatorului de a utiliza resursele intr-un mod cat mai eficient si de a imbunatatii performantele aplicatiei in infrastructura virtualizata. Pe parcursul timpului, IDC se asteapta ca linia dintre “job scheduling”, “workload management”, virtualizare si automatizare a centrului de date sa se estompeze ca urmare a convergerii acestor tehnologii.”

“Companiile recunosc CA Workload Automation ca principala solutie a automatizarii programarii si desfasurare a volumului de munca in cadrul sistemelor distribuite si a mainframe-ului.”, a spus Will Bauman, vice presedinte senior si general manager al unitatii business Workload Automation apartinand CA. “Pe masura ce administratorii IT promoveaza tehnologii precum virtualizarea, automatizarea, SOA si service Web, folosesc CA pentru a-i ajuta sa transforme partea de “job scheduling” si automatizare a activitatilor, dintr-un suport pentru operatii IT, intr-un proces dinamic de afaceri.”

CA Job Scheduling Software, incluzand CA Workload Automation, CA Jobtrac Job Management si CA Scheduler Job Management, ofera fundatia pentru o automatizare pe baza de eveniment care aliniaza executarea volumului de munca cu politicile de business, optimizeza nivelele de service si creste productivitatea operationala. Job Scheduling reprezinta o componenta principala a CA Workload Automation, un set integrat de instrumente care permite organizatiilor IT sa imbunatateasca controlul asupra executarii dinamice a activitatilor impuse de procesele de business complexe din zilele noastre.

CA Workload Automation poate fi folosit singur sau impreuna cu alta solutie de automatizare CA cum ar fi CA Data Center Automation Manager. Combinarea CA Workload Automation cu CA Data Center Automation Manager ofera posibilitatea  de a furniza capacitatea necesara pentru a ideplini cerintele prelucrarii si pentru a adapta in mod eficient executarea activitatilor la mediile fizice si virtuale.  Clientii pot implementa in mod dinamic sisteme si procese ca sa faca fata workload-ului planuit cat si celui neplanuit, precum si tranzactiilor neasteptate (exploziilor de tranzactii), asigurand ca Service Level Agreements (SLAs) nu sunt intrerupte.

Bucuresti, 03.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *