free download 78 travel guides written by experts

Vine Olimpiada alba. Soci 2014

Ultima ediţie a programului special transmis în direct la TVR 2 şi TVR HD, înaintea debutului JO de Iarnă

Miercuri, 5 februarie, de la ora 20.00, telespectatorii TVR 2 şi TVR HD pot urmări în transmisiune directă ultima ediţie a programului Vine Olimpiada albă. Soci 2014, prezentat de Alina Alexoi şi Cristian Mîndru.

Va fi o ediţie specială dedicată poate celui mai spectaculos sport de iarnă: patinajul. Pe parcursul a cincizeci de minute, telespectatorii se vor întâlni în transmisiune directă cu invitaţii acestei ediţii. Este vorba de: Carmen Tocală, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sporturilor, Cristian Ţopescu cel mai experimentat comentator al Jocurilor Olimpice, Marius Negrea, patinatorul care va comenta pentru telespectatorii TVR competiţiile de patinaj, precum şi Cornel Gheorghe, patinatorul român care a stabilit cea mai bună clasare în patinajul mondial.

Alături de ei, vor fi prezenţi în studioul TVR reprezentanţi ai tinerei generaţii de sportivi care deja se pregătesc pentru ediţia viitoare a Jocurilor Olimpice.

Un moment special va fi oferit de interviul în exclusivitate acordat Televiziunii Române de către Oleg Malginov, Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, precum şi de ansamblul folcloric Sudaruska, al Şcolii Ruse din Bucureşti.

Această ultimă ediţie a programului special Vine Olimpiada albă. Soci 2014, având ca temă de discuţie patinajul, se constituie nu doar ca un preambul al JO de la Soci, dar şi al primei transmisiuni de la acest eveniment, care va avea loc joi, cu o zi înainte de Ceremonia de Deschidere. Este vorba de primele probe de patinaj artistic (program scurt) la masculin şi perechi, în transmisiune directă de la Soci joi, de la ora 17.30, la TVR 2 şi TVR HD.

Bucuresti, 04.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *