free download 78 travel guides written by experts

VIER PFOTEN sterilizeaza cainii din Valiug, Caras-Severin

Fundația VIER PFOTEN România derulează în perioada 22-30 aprilie a.c. o campanie de sterilizare a câinilor din comuna Valiug, județul Caraș-Severin.

În cadrul proiectului, realizat în parteneriat cu Primăria Valiug, vor fi sterilizați gratuit atât câinii din curți cât și cei de pe stradă.

Văliug este o comună din județul Caraș-Severin, Banat, România. Este o localitate așezată la 600 metri altitudine, pe cursul râului Bârzava, la poalele Muntelui Semenic. Populația comunei Văliug se ridică la 741 de locuitori.

„Ne bucurăm că Primăria Văliug este alături de VIER PFOTEN în această campanie destinată animalelor fără stăpân. Sterilizarea este cea mai eficientă metodă de control a comunității de animale fără stăpân. Suntem alături de cei care ne solicită ajutorul în acest sens.” a declarat Anca Tomescu, coordonator al echipei Animale fără Stăpân VIER PFOTEN.

Proiectul face parte dintr-o campanie mai amplă începută în 2001 și care are ca obiectiv stoparea înmulțirii animalelor fără stăpân, câini și pisici, prin controlul reproducției și reducerea numărului de abandonuri. Până în prezent, medicii VIER PFOTEN au sterilizat în România peste 50.000 animale fără stăpân, în medie 4000 animale pe an, în orașe precum: București, Pantelimon, Cluj, Suceava, Comănești, Sibiu, Orăștie, 2 Mai, Vama Veche, Limanu, Dej, Călărași, Giurgiu, Piatra Neamț, Mangalia, Tulcea, Calafat, Mănești, Gherla, Oțelul Roșu, Sighișoara, Caracal, Hunedoara, Ploiești, Agigea, Băile Govora, Bușteni, Caracal, Cluj Napoca, Comănești, Dărmănești, Dej, Focșani, Galați, Gherla, Hunedoara, Moinești, Negru Vodă, Ploiești, Sinaia, Voluntari.

Bucuresti, 27.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *