Baby Boom Show Virtual

VIER PFOTEN ofera ajutor animalelor din Ceatalchioi, Tulcea

Echipa Disaster Relief Unit a fundatiei a hranit si ingrijit animalele ramase in urma apelor

Dupa ce Dunarea a rupt digul de aparare a localitatii Ceatalchioi, localnicii si animalele lor au ramas fara adapost si hrana. In urma apelor care au inundat peste 5000 hectare, atat oamenii cat si animalele au ramas fara speranta. Zeci de caini, pisici, cai, bovine si alte animale sufera de foame pentru ca oamenii nu mai au cu ce sa le hraneasca.

De aceea, pana autoritatile se vor mobiliza in acest sens, reprezentantii VIER PFOTEN au decis sa vina in ajutorul animalelor ramase in viata. Astfe, incepand cu 15 iulie, echipa Disaster Relief Unit a adus in Ceatalchioi peste 200 de kilograme de mancare pentru caini si aproximativ aceeasi cantitate de mancare pentru cai si bovine. De asemenea, reprezentantii VIER PFOTEN au avut in vedere si verificarea starii de sanatate a animalelor pentru a preveni o eventuala epidemie ce poate aparea in astfel de situatii.

“In urma bunei colaborari cu DSV Tulcea si Primaria Ceatalchioi am reusit sa hranim in prima zi aproximativ 70 cai si vite si peste 180 caini si pisici. Avand in vedere potentialul epizootic al zonei, am recoltat probe de la animale pentru a preintampina izbucnirea unei eventuale epidemii, iar in curand ne vom intoarce pentru a oferi ajutor celor care au cea mai mare nevoie.” – Kuki Barbuceanu.

Bucuresti, 21.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *