free download 78 travel guides written by experts

Victor Ponta vine la REALITATEA.NET LIVE miercuri de la 10.00

Noul presedinte al PSD participa miercuri de la 10.00 la talkshow-ul online REALITATEA.NET LIVE moderat de jurnalistii Costi Rogozanu si Dan Duca.

Emisiunea poate fi vizionata in direct la adresa REALITATEA.NET/videochat, unde utilizatorii pot adresa intrebari invitatului.

A castigat functia de presedinte al PSD dupa o intrare in cursa pe ultima suta de metri ce a amintit de victoriile la limita ale lui Traian Basescu. In prima zi de mandat, le-a cerut colegilor sa nu-si mai parcheze masinile in curtea din Kiseleff si sa nu mai intarzie la sedinta. Este fost procuror, intr-un partid acuzat de nenumarate ori de coruptie.

La 38 de ani, Victor Ponta are in fata cea mai importanta provocare a carierei sale politice: sa transforme un partid pe care de multe ori s-a lipit eticheta de “neocomunist” intr-unul social-democrat modern.

Despre aceasta batalie, despre valul de plecari din PSD, despre perspectivele aparitiei unei noi formatiuni de stanga sau despre pasiunea pentru masinile de curse va discuta noul presedinte al social-democratilor, miercuri, de la ora 10.00, cu jurnalistii Costi Rogozanu si Dan Duca, la REALITATEA.NET LIVE.

Emisiunea poate fi urmărita in direct pe REALITATEA.NET/videochat si tot acolo sunt asteptate si intrebarile utilizatorilor.

REALITATEA.NET LIVE este talk-show-ul online de opinie si dezbateri despre oameni, fapte si evenimente cu greutate pentru romani lansat de REALITATEA.NET, portalul de stiri numarul 1 in Romania si cel mai important produs din portofoliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Catavencu.

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *