metalshow

Ticket Fan se lanseaza pe piața de ticketing din Romania

Cu o rețea de peste 70 de locații în țară, Ticket Fan își propune să obțină o cotă de piață de 30% în primul an de la lansare

Ticket Fan, cel mai nou furnizor de servicii de ticketing de pe piața din România, beneficiază de un software specializat de ticketing care permite plasarea comenzii în maximum două minute, precum și de un centru de intervenție disponibil 24/7.

În acest moment, printre partenerii Ticket Fan se numără rețeaua de magazine Flanco. Parteneriatul cu Flanco vor face posibilă achiziționarea biletelor disponibile prin Ticket Fan din aproape 70 de locații din țară, precum și online, prin www.ticketfan.ro.

”Ticket Fan a fost lansat nu doar din dorința de a răspunde cererii crescute a consumatorilor români pentru evenimente culturale de calitate, ci și pentru a veni în sprijinul organizatorilor de evenimente din România, punând la dispoziția acestora o modalitate simplă și rapidă de a-și comercializa biletele. Vom acționa ca o interfață între public și organizatorii de evenimente, oferind servicii de înaltă calitate pentru ambele părți. Pentru că mizăm tocmai pe calitatea serviciilor noastre, ne-am fixat o țintă îndrăzneață pentru acest an: să câștigăm 30% din piață”, a declarat Mihai Barbu, Managing Partner Ticket Fan.

Cu o experiență de peste 5 ani în domeniul comercializării și distribuției de bilete, Mihai Barbu a coordonat și implementat lansarea ticketpoint.ro – divizia de ticketing a RTC Holding. Anterior lansării Ticket Fan, Mihai Barbu a ocupat postul de director al rețelei de ticketing bilet.ro.

Despre Ticket Fan:

Înființat la sfârșitul anului 2009, Ticket Fan este cel mai modern furnizor de servicii de ticketing existent la ora actuală pe piața din România. Compania dispune de un software de ticketing specializat, care permite plasarea comenzii în cel mai prietenesc și rapid mod.

Cu un management specializat în comercializarea și distribuția de bilete, Ticket Fan își propune să se poziționeze între primii trei jucători din domeniu, cu o cotă de piață de 30% până la sfârșitul acestui an.

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *