free download 78 travel guides written by experts

Vibratii pentu o experienta placuta de gaming

Două noi perechi de căști pentru gaming de la Verbatim

Verbatim își extinde gama de accesorii pentru gaming cu două noi modele de căști ce oferă o calitate audio excelentă, claritate, și confort sporit pentru performanțe ridicate în gaming și o experiență audio ultra-realistă.

Rapier USB Gaming Headset cu Vibrații

Grație vibrațiilor bass în trei trepte prezente pe Rapier Gaming Headset, ajutate de amplificatorul integrat pentru bass, utilizatorii pot simți fizic șocurile și exploziile din jocuri pentru a atinge o experiență realistă. Frecvențele cuprinse între 20 Hz și 200 Hz pentru vibrații și între 20 Hz și 20 kHz pentru boxe asigură un sunet ambiental cu adevărat realist pentru jucător. Microfonul compatibil VoIP poate fi dezactivat cu un singur click, asemănător boxelor, pentru a nu permite oponenților să audă mai mult decât este nevoie. Căștile ajustabile individual, cu zone de contact din piele ecologică, asigură un confort sporit chiar și în timpul celor mai lungi sesiuni de gaming.

5.1 Channel Gaming USB Headset

Aceste căști cu microfon ajustabil în toate direcțiile și corp flexibil sunt perfecte pentru orice gamer. Asemănător modelului Rapier Gaming Headset, căștile fabricate din piele ecologică sunt compatibile plug n’play prin portul USB, iar microfonul poate fi oprit, LED-urile integrate prezentând starea dispozitivului în acel moment. Subwoofer-ul funcționează în gama de frecvențe 50 Hz – 5 kHz, puterea maximă fiind de 500 mW. Aceste caracteristici asigură un sunet ambiental foarte realist care ajută gamerii să estimeze corect fiecare situație întâlnită.

Seria Rapier transformă gaming-ul într-o experiență reală

“Aceste două noi modele de căști accesibile și cu o calitate superioară sunt companionii perfecți pentru seriile de succes Verbatim Rapier Gaming Mice și Gaming Pad, permițând gamerilor să se integreze perfect în lumea virtuală,” a declarat Mats Nordin, Business Development Manager for Accessories, Verbatim Europe.

Rapier Gaming Mice V1 și V2 și Rapier Gaming Pad întregesc accesoriile Verbatim destinate gaming-ului.

Fotografiile produselor pot fi găsite la:
//212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Rapier_Headset_package.png
//212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Rapier_Headset.png
//212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Rapier_Headset_Remote.png
//212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Rapier_Headset_full.jpg
//212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Headset_package.jpg
//212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Headset.jpg
//212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Headset_remote.jpg
//212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Headset_angled.jpg

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *