free download 78 travel guides written by experts

Kauf.ro saluta vara!

Kauf.ro răcorește casa cu performanță și costuri minime

Kauf.ro vine cu o ofertă specială pentru aerul condiţionat Panasonic

Luna Iunie anunță sosirea verii iar în termometre deja am văzut valori repetate de peste 35 de grade Celsius. Este momentul în care fiecare începe să se gîndească atent la soluții de păstrare a linie de comfort personal, acasă sau la birou. Panasonic este unul dintre cei mai importanți producători de aparate de aer condiționat din lume, fiind ales în special pentru performanțele ridicate și design special conceput pentru o bună interacțiune cu utilizatorul, ușurință în manevrare și mentenanță.

Pe lângă atuurile aparatelor de aer condiționat Panasonic, Kauf.ro aduce pe perioada verii și un preț special pentru performantul model Panasonic CS/CU-PW9GKE. Cei interesați pot achiziționa noul model la un preț de 1499,99 RON (TVA inclus).

“În această perioadă a începutului verii am observat o revenire a nivelului pieței, consumatorul devenind din nou interesat de păstrarea și chiar ridicarea standardului propriu de confort. Vara consumatorul caută în primul rând soluții de echipamente de climatizare și echipamente pe care să le folosească în vacanță, gen playere MP3, camere foto sau video. Din aceste motive am reușit să venim cu o propunere foarte bună către clienții noștri, aerul condiționat Panasonic CS/CU-PW9GKE la doar 1499,99 RON (TVA inclus). În acest preț clientul beneficiază de consultanță gratuită la cumpărare din partea specialiștilor noștri, transport gratuit în 48 de ore de la validarea comenzii pe întreg teritoriul României și montaj gratuit chiar în ziua livrării, pentru București. Acest ultim aspect reprezintă un factor decizional foarte important, pe perioada verii aglomerarea fiind un element ce necesită o foarte atentă analiză, la care ne-am gândit și pentru care putem să garantăm“ – Paul Stancu, General Manager MediaKauf SRL.

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *