free download 78 travel guides written by experts

„Viata in acvariu”

Un nou serial animat de comedie debuteaza pe 12 februarie la Disney Channel

“Viata in acvariu”, un serial de desene animate plin de imaginatie, captivant si amuzant, creat in jurul a trei adolescenti – Milo, Bea si Oscar – va fi difuzat in fiecare sambata si duminica de la 10:45 pe Disney Channel.

Creat de Noah Z. Jones ("Not Norman," "The Monster in the Backpack"), ilustrator si autor de carti pentru copii, serialul este produs folosind un mix inovativ de animatie digitala si colaj foto.

Producatorul executiv este Maxwell Atoms (Sumbrele Aventuri Ale Lui Billy si Mandy), iar Noah Z. Jones este co-producatorul executiv. Carl Greenblatt si Bill Reiss (Chowder) sunt cei care au regizat episoadele.

Viata in acvariu”, produs de Disney Television Animation, ii prezinta pe Milo, Bea si Oscar, trei prieteni foarte buni care locuiesc intr-un enorm acvariu de pesti, pe masura ce acestia navigheaza printre culoarele acvatice agitate ale liceului. Serialul urmareste viata de zi cu zi a acestor pesti, cu provocari si reusite, prieteniile, întâlnirile si sporturile pe care la practica, precum si probleme atipice ale adolescentilor, cum ar fi atacul homarilor gigant, excursiile cu scoala în cusca hamsterilor.

Bucuresti, 03.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *