free download 78 travel guides written by experts

Verena Rathjen este noul noul vicepreşedinte Axis Communications pentru regiunea EMEA

În calitate de vicepreşedinte pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, (zona EMEA), Verena Rathjen îşi va asuma responsabilitatea pentru a asigura succesul pe termenul lung al companiei Axis Communications, urmărind implementarea direcţiilor strategice ale companiei în această regiune.

“Axis Communications este o companie ce înregistrează o creştere rapidă şi deţine un portofoliu de produse şi soluţii aflat într-o continuă dezvoltare. Bineînțeles, trebuie să continuăm dezvoltarea organizaţiei pentru a ne putea consolida poziţia de lider într-o piaţă aflată în creştere şi schimbare continuă. Regiunea EMEA este mare şi diversă, prezentând o mulţime de oportunităţi. Verena Rathjen va juca un rol esenţial în extinderea strategiei business-ului Axis în această piaţă, colaborând cu echipe regionale de management foarte bine puse la punct”, a declarat Bodil Sonesson, Vice Preşedinte Global în cadru Axis.

Înainte de a se alătura companiei Axis, Verena Rathjen a deţinut poziţia de Vice Preşedinte al companiei LEDVANCE, fiind responsabilă cu operaţiunile de SMART business globale, definirea portofoliului şi strategiile de business pentru piaţa de LED-uri din Europa.

Verena Rathjen, Axis

De asemenea, a deţinut și poziţia de membru al Supervisory Board al LEDVANE, experienţă sa fiind legată şi de diferite poziţii de management deţinute în cadrul companiilor Siemens şi OSRAM, unde, printre altele, a promovat activ trecerea la soluţii şi servicii inteligente bazate pe conceptul Internet of Things.

“Ambiţia şi pasiunea mea este de a lucra cu oameni calificaţi şi inteligenţi, astfel încât să putem creşte business-ul şi să aducem valoare societăţii. M-am potrivit perfect cu valorile puternice ale companiei şi cu viziunea Axis de a contribui la o lume mai inteligentă şi mai sigură. Prin urmare, sunt încântată să dezvolt portofoliul de produse și soluții dedicat regiunii EMEA, pentru a crea valoare atât pentru clienţii Axis, cât şi pentru noi toţi, în viaţa noastră de zi cu zi”, a declarat Verena Rathjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *