free download 78 travel guides written by experts

Verbatim va dezvalui creativitatea si frumusetea iluminarii OLED

cu personalizarea de culori la Fuori Salone

Previzualizare a spectacolului: Fuori Salone, Milano, Aprilie 12-17

Verbatim va prezenta primele panouri de iluminare disponibile comercial organic LED (OLED) ce au culori personalizabile, atât în intensitatea albului cât și a luminii la expoziția Fuori Salone din Milano Aprilie 12-17. Verbatim va fi poziționat la Biblioteca de Design srl, Via Savona 11, 20144 Milano. Afișajul OLED al companiei va fi creat în parteneriat cu designerul de iluminări interioare Satoshi Uchihara, care a proiectat instalații World Heritage Site, cum ar fi Kinkakuji, din Kyoto, Japonia. Afișajul va încorpora unul dintre cele mai mari panouri OLED* de 14cm x 14cm.

Numite VELVE, OLED-urile Verbatim produc o lumină de calitate înaltă, caldă și colorată creând o atmosferă de lux. Acestea permit designerilor de iluminări să-și exprime creativitatea în foarte multe forme fizice inclusiv pereți de lumină. Prin ajustarea culorii și intensității luminii, impactul emoțional al instalației de iluminat poate fi adaptat pentru a reda starea de spirit necesară situației. Spre exemplu o lumină albă puternică ar fi de dorit dimineața pe când tonuri calde și relaxante de culori sunt preferate către sfârșitul zilei.

OLED-urile sunt bazate pe o tehnologie unică de material dezvoltată de compania mamă a Verbatim, Mitsubishi Chemical Holding Group. Mai multe detalii asupra tehnologiei materialelor printabile prin injecție (HIM) vor fi anunțate la expoziție.

În parteneriat cu Școala de design de la Roma ISIA, Verbatim va anunța rezultatele unei competiții de design în timpul evenimentului. Numit “al șaselea simț” proiectul a fost început în Septembrie 2010 pentru a ajuta studenții Italieni la design să găsească noi moduri de a privi iluminarea și să înțeleagă posibilitățile emoționale și tehnice ce vor fi aduse de iluminarea OLED în designul interior. Proiectul câștigător va face parte din standul Verbatim la Fuori Salone iar câștigătorul va fi premiat în cadrul unei cine la Biblioteca de Design pe 13 Aprilie.

Verbatim va participa de asemenea la evenimentul pre-expozitie dedicat presei la 18:30 pe 11 Aprilie în Biblioteca de Design.

* Bazat pe studiul de piață Verbatim din 31 Ianuarie 2011.

Bucuresti, 22.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *