free download 78 travel guides written by experts

Veranda Mall donează comunității din Sectorul 2 al Capitalei un teren și lucrări de infrastructură în valoare de 10,2 milioane de lei

Veranda Mall, primul centru comercial de proximitate din România, a donat în mod oficial un teren de 1.846 de metri pătrați si lucrările de infrastructură realizate pe Strada Ziduri Moși către Primăria Capitalei, în beneficiul comunității Sectorului 2.

Donația a fost aprobată ieri, 28 Martie, în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București (C.G.M.B.). Terenul împreună cu lucrările de infrastructură realizate, respectiv o bandă de circulație și un trotuar, lucrări de apă – canal, două peroane RATB, lucrări de semaforizare și realizare garduri de protecție auto și pietoni au o valoare de aproximativ 10,2 milioane de lei și sunt situate în Strada Ziduri Moși, Sector 2.

Veranda Mall

“Prin această donație, ne-am propus să contribuim la facilitarea transportului în zona Ziduri Moși, prin urmare la bunăstarea comunității, care, după cum știți, este foarte importantă pentru noi. Ne dorim ca, în timp, să devenim un cetățean de onoare al Sectorului 2 al Capitalei, prin puterea exemplului și prin atitudinea deschisă pe care o manifestăm față de nevoile și dorințele acestei comunități. Consider că implicarea centrelor comerciale în infrastructura și dezvoltarea zonei în care activează este esențială pentru buna desfășurare a activității, dar și pentru oferirea unei experiențe cât mai plăcute comunității și vizitatorilor”, a declarat Maria Craciun, Veranda Center Manager.

“Vrem să mulțumim pe această cale celor de la Veranda Mall, care au oferit, prin donația lor, un plus de valoare Sectorului 2 al Capitalei și încă un motiv de mândrie pentru locuitorii acestei zone, toate acestea sub umbrela unui spațiu înfrumusețat și cu o zonă de circulație mai fluidă”, a declarat domnul Dan Cristian Popescu, Viceprimarul Primariei Sectorului 2.

Veranda Mall încurajează astfel de demersuri din partea sectorului privat, care, împreună cu autoritățile locale, pot contribui semnificativ la îmbunătățirea permanentă a calității vieții, în special pentru comunitățile create în jurul centrelor comerciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *