Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Veniturile Bistro Dorobanti au crescut cu 25% in T1 din 2018

Ioana Arsenie, antreprenor consultant in management financiar si strategic

– Bistro Dorobanti extinde parteneriatul din 2018 cu Ioana Arsenie, consultant in business pentru dezvoltarea afacerii –

Ioana Arsenie, consultant in afaceri, anunta extinderea parteneriatului cu Bistro Dorobanti, unul dintre cele mai cunoscute restaurante situat pe Soseaua Stefan cel Mare, nr. 1, zona Calea Dorobantilor, in Bucuresti.

Proiectul pentru crearea strategiei de afaceri al restaurantului Bistro Dorobanti a fost lansat de Ioana Arsenie la sfârsitul lunii noiembrie din 2017 si continua si in prezent datorita rezultatelor obtinute si a trendului ascendent de crestere pe care il inregistreaza restaurantul.

Ioana Arsenie, antreprenor consultant in management financiar si strategic

Crestere de 25% in T1 a anului 2018, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2017

Cresterea procentului de 25% in T1 2018 fata de T1 2017 se datoreaza unor linii noi de afaceri concepute special pentru a deservi nevoile publicului Bistro Dorobanti, deopotriva consumatorii pretentiosi, care nu au timp sa gateasca, organizatorii de evenimente si publicul corporate. Cele doua linii dezvoltate si implementate incepând cu luna noiembrie 2017, in parteneriat cu Ioana Arsenie, consultant in afaceri sunt: catering si organizare de evenimente personalizate.

„Cresterea inregistrata de 25% in T1 valideaza parteneriatul de incredere cu Ioana, care ne-a identificat provocarile si a venit cu propuneri si solutii potrivite pentru a dezvolta o afacere specifica domeniului HoReCa. Am ales sa lucram impreuna cu Ioana Arsenie pentru a construi o strategie puternica, iar obiectivul Bistro Dorobanti pe termen mediu si lung este de dezvoltare a acestor doua noi linii de afaceri, catering si organizare de evenimente personalizate. Suntem bucurosi si onorati sa extindem colaborarea cu Ioana Arsenie – Trusted Advisor pentru obtinerea obiectivelor asumate pentru anul acesta”, declara Diana Stinga, Managing Partner, Bistro Dorobanti.

Care sunt provocarile unei afaceri de restaurant condus de o antreprenoare

Inca de la inceputul colaborarii Bistro Dorobanti – Ioana Arsenie, consultant in afaceri, proiectul de strategie a plecat cu obiective clare: clarificare potential de dezvoltare al businessului, plan strategic linii de business noi (catering si evenimente), identificarea altor sinergii si parteneriate pentru utilizarea optima a capacitatii (logistica, personal, financiar), strategia financiara pentru anul 2018 (partajare buget si implementare simulator de business pe domeniul HoReCa). Simulatorul de business este un instrument financiar conceput de Ioana Arsenie, destinat afacerilor antreprenoriale pentru a le ajuta sa isi descopere si sa dezvolte potentialul de business, alaturi de obiective clare din punct de vedere financiar si de educatie financiara si antreprenoriala.

Rezultate creare si implementare strategie de afaceri, la raport dupa 4 luni de parteneriat cu Ioana Arsenie

Estimarile in termeni financiari pentru noile linii de business, catering si evenimente personalizate, pentru anul in curs sunt de 28% din veniturile totale. Bistro Dorobanti a raportat 1543000 lei in anul 2017.

La nivel de know-how financiar, antreprenoarea Diana Stîngă are o viziune mai clara asupra afacerii din punct de vedere financiar si are deprinderea de a lucra structurat pe planul strategic, avand un plan operational de actiune cu indicatori de performanta bine definiti si cuantificati.

Pentru noile linii de business, Bistro Dorobanti isi va concentra eforturile in dezvoltarea abilitatilor angajatilor actuali pentru a performa noile zone lansate. La acest moment, linia de business pentru catering se realizeaza prin distributie proprie.

„Vom continua cu interes sa implementam si sa monitorizam dezvoltarea unei afaceri romanesti, antreprenoriale de succes, ca Bistro Dorobanti. Este o afacere care pune pret pe dezvoltare intr-o maniera responsabila, mereu atenta la nevoile consumatorului pretentios. Pe langa viziunea comuna in dezvoltarea antreprenoriala si de business, echipa Bistro este clientul dorit de orice consultant: pasionat de alimentatie si HoReCa, implicat in afacere si dezvolta abilitatile colegilor”, explica Ioana Arsenie, consultant in afaceri.

Noutati in meniul Bistro Dorobanti

Pentru a deservi si alte nevoi alimentare, Bistro Dorobanti a introdus meniuri calorice, destinate persoanelor care practica sporturi de performanta, persoanelor cu regim alimentar restrictiv sau persoanelor preocupate sa consume un meniu cu calorii reduse. Meniurile calorice sunt concepute in parteneriat cu un nutritionist roman.

Cei 14 angajati care lucreaza in cadrul Bistro Dorobanti deservesc aproximativ 200 de clienti intr-o zi de lucru in locatia de 400 de metri patrati. Bonul mediu pe care il lasa un client in Bistro Dorobanti se ridica in jurul valorii de 35 lei. Programul Bistro Dorobanti este conceput pentru un program self service, luni – vineri, 08.30 – 15.30 si sambata, 09.00 – 17.00 iar pentru un program bistro, luni – vineri, 15.00 – 20.30 si sambata, 09.00 – 17.00.

Despre Bistro Dorobanti

Bistro Dorobanti este restaurant, locatie eveniment si furnizor catering. Bistro Dorobanti a luat nastere in anul 2013 intr-un mic spatiu din Calea Dorobantilor. Dupa 2 ani, ne-am mutat intr-o locatie mai mare de 400 mp in Sos. Stefan cel Mare colt cu Calea Dorobantilor, locatie care ne-a permis sa dezvoltam si ramurile de catering si locatie evenimente. Organizam evenimente private si corporate in locatia noastra. Livram si organizam in alte locatii: meniu prânz, mic-dejun, bufet suedez sau receptii. Prin ce ne diferentiem: Gatim cu apa alcalina, acordam o mare importanta mancarii sanatoase si gustoase si ne pliem pe bugetul clientului. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne vizitati www.bistrodorobanti.ro/ si pe facebook la adresa www.facebook.com/BistroDorobanti/.

Despre Ioana Arsenie, consultant in management strategic – dezvoltare de afaceri

Ioana Arsenie este un consultant de business cu expertiza in consultanta financiara, fiscala si de management care ofera strategie financiara pentru antreprenorii români. Ioana este absolventa a Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii din Bucuresti si a Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Este Expert Contabil si fellow member ACCA. Ioana are o experienta de peste 17 ani in management strategic si financiar si a ocupat intr-o companie de top din agribusiness pozitii de la CFO pâna la Financial Business Partner la nivel national dar si la nivel de grup in tari precum Turcia, Grecia, Ucraina, Republica Moldova pentru implementarea si actualizarea proceselor financiare si operationale, ca parte din directiile strategice.Pentru a asista si consilia directorii generali, Ioana Arsenie a facut parte din Board, ocupând pozitii non-executive. Si-a inceput cariera in companii medii, specializate in contabilitate si consultanta, continuând cu o cariera in companii multinationale precum Motoractive IFN si TIMAC Agro România. Specializata in strategie de business, Ioana Arsenie a lansat seria de evenimente marca „Trusted Adviser”, evenimente care au reunit zeci de antreprenori dornici sa isi extinda cunostintele de strategie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne vizitati https://ioanaarsenie.ro si pe facebook la adresa https://www.facebook.com/IoanaArsenie2015/.

By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.