Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Prinţesa elefanţilor” revine pe Megamax, din 18 aprilie

Din 18 aprilie încolo, Megamax își invită fanii să urmărească – în fiecare seară, de la ora 21:25 – sezonul 2 al îndrăgitului serial australian „Prinţesa elefanţilor” (difuzat în țara natală în 2011). Hai să descoperim împreună prin ce aventuri mai trece Alex Wilson (Emily Robins)!

Sezonul doi totalizează 26 de episoade și a fost filmat la trei ani de la prima serie; de aceea, din distribuție dispar câteva personaje, cum este și Marcus (interpretat de celebrul Liam Hemsworth), iubitul lui Alex în primul sezon. Fiecare episod este difuzat și în reluare, a doua zi dimineață (de la ora 09:25).

Printesa elefantilor e2

Când împlinește 16 ani, Alex descoperă că viața ei obișnuită din Melbourne s-a terminat. Asta pentru că este Prințesa Liliuokalani Parasha Khaled Persphone Amanirenas, moștenitoarea tronului din regatul indian Manjipoor și trebuie să-și apere moștenirea de forțele malefice din jur, ajutată de Anala (un elefant magic, singurul care poate încorona monarhul din regat).

În a doua serie a poveștii televizate care reîncepe pe 18 aprilie, pe Megamax, Alex s-a mutat în alt oraș, pentru a merge la facultate, iar acolo pune pe picioare o nouă formație, alături de Amanda (Maddy Tyers) și Taylor (Eka Darville), înregistrând și un CD demo. În paralel, în regatul magic Manjipoor, Magia Neagră pare a face legea: Diva (Emelia Burns), vrăjitoarea bătrână de 600 de ani, își folosește puterile pentru a se răzbuna pe eroina noastră de câte ori poate.

RECOMANDAM:  Puteti sustine Romania in finalele CM de Canotaj sambata si duminica, in direct la TVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *