free download 78 travel guides written by experts

Vedete in Arena Concertelor!

Pe “timp de criza”, vedetele sunt incurajate la Grand Arena!

Vineri, 3 Aprilie, Grand Arena Mall a devenit Arena Concertelor! Bucurestenii ce au dat curs invitatiei la 5 ore de concerte incendiare au fost intampinati de vedeta postului Prima TV si Kiss FM, Dan Fintescu

Locatarii de la Etajul IV alaturi de invitatul special Berti Barbera, vedeta TVR!

Cei 11 locatari de la Etajul IV, impreuna cu vedeta TVR Berti Barbera au incalzit publicul nerabdator cu coveruri dupa o serie de melodii celebre si indragite din repertoriul international.

Inna isi cere scuze!

Inna a multumit fanilor in arena concertelor si sa isi ceara scuze pentru greselile pe care ar putea sa le faca, dat fiind faptul ca este “mica si noua in domeniu”. Nu are de ce sa isi faca griji: publicul a fost incantat atat de melodiile ei, cat si de prezenta scenica, stiut fiind faptul ca Inna este de una din senzatiile momentului prin renumite piese, ca piesa HOT, piesa ce a surprins pozitiile fruntase ale topurilor muzicale.

Morandi isterizeaza masele!

Randi impreuna cu trupa sa a intrat pe scena pe ritmurile piesei “Africa”, moment ce a dat mult de furca bodyguarzilor ce trebuiau sa stavileasca multimea. Maini in aer, dans, tipete, asa poate fi descrisa atmosfera din timpul concertului Morandi, care au renuntat la un concert in Rusia pentru a fi alaturi de fanii romani, fara de care nu ar fi ajuns unde sunt acum.

Cele mai spatioase culoare ale mallului din Bucuresti au devenit neincapatoare, acest moment reunind peste 2000 de oameni dornici sa isi zareasca trupa preferata, si alte 12000 care incercau sa isi faca loc pentru a ajunge in zona de concerte.

NEXX au facut senzatie!

Sositi tocmai din Suedia, Nexx au oferit un show de exceptie publicului din Grand Arena.

Mereu cu zambetul pe buze, dezinvolti si pusi pe sotii, ei au coborat de nenumarate ori in public. Robert si Sebastian au furat inimile romancelor in momentul in care au coborat de pe scena pentru a dansa cu ele, pe ritmurile unor hituri internationale precum Syncronize Lips, Paralyzed, Bitch Switch si nu numai.

Grand Arena Mall promite sa revina cu multe alte surprize si sa ofere publicului roman entertainment de exceptie, friind primul mall cu o pozitionare strategica in zona de sud a Bucurestiului.

Evenimentul a fost conceput si promovat de SPLIT Communication, agentia de evenimente a mallului Grand Arena.

Bucuresti, 06.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *