free download 78 travel guides written by experts

Vavian Trading preia 50% din capitalul companiei Vavian Pharma

Compania Vavian Trading, controlata de catre Andrei Dracea, a preluat in cadrul unei tranzactii finalizate astazi  o participatie de 50% la capitalul companiei Vavian Pharma.  Astfel, Dr. Andrei Dracea detine direct si indirect 100% din capitalul Vavian Pharma.

Aceasta tranzactie a fost implementata cu sprijinul UniCredit Tiriac Bank, vanzatorul fiind asistat de casa de fuziuni si achizitii Bodo Consulting, iar cumparatorul de catre cabinetul de avocatura Iancu Toader.

 „Am obtinut un rezultat bun intr-o tranzactie realizata cu profesionalism, in care am lucrat foarte bine atat cu consultantii cumparatorului cat si cu specialistii UniCredit Tiriac Bank”, a afirmat Francisc Bodo, partener al Bodo Consulting:

“Ne bucuram ca avem posibilitatea sa ne sprijinim clientii si sa fim aproape de ei, mai ales in conditiile actuale de piata. Tranzactia pe care am derulat-o pentru Vavian Trading arata ca gasim solutii pentru dezvoltarea antreprenoriatului local, a industriilor viabile si de viitor. Relatia cu Grupul Vavian este una traditionala, de peste 10 ani, asadar speram sa continuam astfel de parteneriate de succes, cu antreprenori vizionari si dinamici” a declarat Narcis Asan, Director Regional Bucuresti al UniCredit Tiriac Bank

„Domnul Dracea detine acum in totalitate capitalul Vavian Pharma si este decis sa puna in aplicare un plan de afaceri ambitios si realist”, a adaugat avocatul Iancu Toader.

Bucuresti, 04.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *